![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu ATI All-in-wonder 9.700 vaizdo plokštė turėjau išsiųsti atgal į remontą. Nusipirkau Diamond S120 256MB DDR Radeon 9.550 imtis ją vietą. Aš niekada iš naujo 9.700 kortelės, kai aš jį atgal, bet I kinda miss daugialypės terpės funkcijas, su kortele. Jei aš įdėti 9.700 atgal, aš pranešimas dideli pokyčiai našumą? Likusia sistemos dalimi: Asus A7N8X2.0 Deluxe AMD 2500, 1Gig RAM, Win XP Home, LG 19 "LCD. Aš paleisti keletą vyresnio Sims, ar grafikos darbo per daug. Ačiū, Chris |
|
| |||
| |||
| Ok im not really apie ATI kortelės geriau su nvidia, bet geriausia būtų ne didesnis nei modelio kortelė bus geriausias, kad ir jūs galėjote pastebėti, einant keičiasi priklausomai nuo Žaidimai žaisti, jei jūsų žaidimo The Sims tada aš manau, kad jūs nebūtų matyti jokių pokyčių galite pastebėti, nežymiai padidėjo fps gal?, bet jei norite išbandyti pamatyti galite pabandyti "Futuremark" http://www.futuremark.com yra 3d vertinamojo testo, ir jūs galite išbandyti tiek vaizdo plokščių ir nuspręsti, atsižvelgiant į rezultatus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nieko daugiau, kad ji gerai pateikti
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| Need ATI vaizdo plokštę. Esu šiek tiek naujų | ashaiba | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 19 sausis 2009 15:22 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Vaizdo plokštė Pagalba | divindavid13 | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 8 spalis 2007 13:15 |
| Vaizdo plokštė | sam2545 | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 3 liepa 2007 09:29 |
| Temos įrankiai | |
| |