mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Kura video karte?

Reply

Thread Tools
Old 28 jūlijs 2007, 18:24
New Member Group

Man ir ATI All-in-brīnums 9.700 video karte man bija nosūtīt atpakaļ uz remontu. Es nopirku Diamond S120 256MB DDR Radeon 9.550 ņemt to vietā. Es nekad pārinstalēta 9.700 karti, kad es dabūju atpakaļ, bet es kinda miss multivides funkcijas, ar šo karti. Ja man 9.700 atpakaļ, es paziņojums lielas pārmaiņas sniegumu? Pārējā sistēma:
Asus A7N8X2.0 Deluxe ar 2.500 AMD, 1Gig RAM, Win XP home, LG 19 "LCD.
Man palaist dažas vecākas Sims, darīt daudz grafikas darbu too.

Pateicība,

Chris
Old Augusts 7, 2007, 17:56
Loceklis

Ok im nav īsti labākais uz ati kartēm labāk nvidia, bet ne lielāks modelis karti var vislabāk ir, un jūs varat pamanīt izpildot mainās atkarībā no spēles jūs spēlējat, ja jūsu spēļu Sims tad es domāju, ka jums nevarētu redzēt izmaiņas jūs ievērosiet, neliela pieauguma fps varbūt?, bet, ja jūs vēlaties pārbaudīt, lai redzētu varat mēģināt "futuremark" http://www.futuremark.com kas ir 3d salīdzinošās testēšanas un jūs varat to izmēģināt gan grafikas kartes un jāizlemj, atkarībā no rezultātiem.
Old Augusts 10, 2007, 12:17
Donors Group

nekas vairāk, tas ir labi īstenot

Mana sistēma: xX_TeK_GaMeR_Xx

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6700
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 6.400 2 x 2GB ReaperX
Graphics Card (s):
MSI NX8800GT
Sound Card:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (s):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optical Drive (s):
Siemens HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Case / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Ethernet, BT @ 2MB (250KB / S DL)
Monitor (s):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate RC1 x32
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.