![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam ATI All-in-wonder 9700 karta graficzna musiałem odesłać do naprawy. Kupiłem Diamond S120 256MB DDR Radeon 9550 do jego miejsce. Nigdy nie instalować ponownie w 9700, kiedy karty Mam ją z powrotem, ale kinda miss multimedialnych funkcji z tej karty. Jeśli umieścić z powrotem w 9700, będę zauważyć duże zmiany w wydajności? Reszty systemu: Asus A7N8X2.0 Deluxe z AMD 2500, 1Gig RAM, Win XP Home, LG 19 "LCD. Ja uruchomić kilka starszych Sims, czy dużo grafiki zbyt. Dzięki, Chris |
|
| |||
| |||
| Ok im nie najlepiej na karty ATI lepiej z nvidia, ale nie wyższego modelu karty należy do najlepszych, i można zauważyć zmiany w wydajności w zależności od gry grasz jeśli gra The Sims następnie chciałbym think you nie widzę żadnych zmian można zaobserwować niewielki wzrost w fps maybe?, ale jeśli chcesz przetestować, aby zobaczyć można spróbować "Futuremark" http://www.futuremark.com który jest wzorcem 3d testowej i można go na badania zarówno kart graficznych i zdecydować, w zależności od wyników. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nic więcej do niej również umieścić