![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já mám ATI All-in-divu 9700 grafickú kartu som musel poslať späť na opravu. Koupil jsem Diamond S120 256megabajt DDR Radeon 9550, aby sa to miesto. Nikdy som preinštalovať na kartu 9700, kedy som ho späť, ale já jsem docela chýbať multimediálne funkcie s kartou. Kdybych dal v roku 9700, budem pozorovať veľké zmeny vo výkone? Zvyšok systému: Asus A7N8X2.0 Deluxe s AMD 2500, 1GIG ram, Win XP Home, LG 19 "LCD. Mám bežať pár starších Sims, urobiť veľa grafických prác príliš. Vďaka, Chris |
|
| |||
| |||
| Ok im nie je naozaj najlepšie na ati karty, ale lepšie sa nvidia nebude vyšší model karty je najlepšie mať, a môžete si všimnúť zmien vo výkonnosti v závislosti na hru hrať, ak vaše hranie The Sims potom bych si myslíš, že by neboli vidieť žiadne zmeny môžete pozorovať mierne zvýšenie fps možná?, ale ak chcete vidieť test si môžete vyskúšať "futuremark" http://www.futuremark.com čo je 3d benchmark test a môžete vyskúšať na oboch grafických kariet, a rozhodnúť, a to v závislosti na výsledkoch. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nic víc k nemu aj dať
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potreba. Som niečo nové | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. januára 2009 15:22 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Grafická karta pomozte | divindavid13 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 8. októbra 2007 13:15 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. júla 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |