![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам АТИ Алл-ин-цудо 9700 видео цард сам морала послати назад, за поправку. Ја купио Диамонд С120 256МБ ДДР Радеон 9550 да се то место. Никад нисам реинсталлед за 9700 картица кад сам га вратио, али сам кинд мисс мултимедијалне функције са том картицом. Ако сам се бацити натраг у 9700, ја ћу приметити велику промену у перформансама? Остатак система: Асус А7Н8Кс2.0 са Делуксе АМД 2500, 1Гиг овна, Уин КСП Хоме, ЛГ 19 "ЛЦД. ЈА донт покренути неколико старијих Симс, урадите пуно од графички рад превише. Хвала, Цхрис |
|
| |||
| |||
| Ок им није најбољи на АТИ картицама са НВИДИА боље, али не би је већи модел картице бити најбоље да се и ви мај приметити промене у ефикасности у зависности од игара коју играју ако ваш играње Симс онда бих ти мислиш не видим никакве промене можда ћете приметити благи пораст фпс можда?, али ако желите тестирати како би видели можете покушати "футуремарк" хттп://ууу.футуремарк.цом која је 3Д мјерни тест и ви могли тестирати га на обе графичке картице и да одлучи, у зависности о резултатима. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| више ништа не треба га добро ставио
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Требате АТИ графичку картицу. Ја сам нешто ново | асхаиба | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 19 јануар 2009 15:22 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Видео цард хелп | дивиндавид13 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 8 октобар 2007 13:15 |
| Видео картице | сам2545 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 3. јула 2007 09:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |