![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я ATI All-In-Wonder 9700 Відеокарта мені довелося відправити назад на ремонт. Я купив Diamond S120 256MB DDR Radeon 9550 взяти її місце. Я ніколи не перевстановить 9700 карт, коли я отримав її назад, але цікаве Міс мультимедійні функції з цією карткою. Якщо б я поставив ще у 9700, я помічаю великі зміни в продуктивності? Інша частина системи: Asus A7N8X2.0 Делюкс з 2500 драмів, 1Gig RAM, Win XP Home, LG 19 "LCD. Я запускати кілька дорослих Sims, зробити багато графічних робіт теж. Спасибі, Кріс |
|
| |||
| |||
| Добре їм не найкраща на картах ATI NVIDIA краще, але не вище моделі карта буде краще мати, і ви можете помітити зміни в продуктивності в залежності від гри ви граєте, якщо ваша гра The Sims тоді б я думаю, ви не побачите жодних змін ви можете помітити невелике збільшення кадрів може?, але якщо ви хочете перевірити, щоб ви можете спробувати "Futuremark" http://www.futuremark.com наявність 3D-тестування, і ви можете перевірити його на обох графічних карт і вирішите, в залежності від результатів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Більше нічого це добре сказано
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Необхідність ATI Video Card. Я кілька нових | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 6 | 19 січня 2009 15:22 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Відео карта допоможе | divindavid13 | Графічні карти & Монітори | 11 | 8 жовтня 2007 13:15 |
| Відео карта | sam2545 | Графічні карти & Монітори | 12 | 3 липня 2007 09:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |