![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте моето училище има телевизор statiuon призова KTV (koda TV) и един от компютрите, че работата по графика карти умрели или този на учителите, че това, което ние имаме правило, че ако някоя част от хардуера спирачки и искам някой го има да крещя "ашици !!!!" и аз го проблема с графична карта е, че capsater засвири малко с resolt на екрана мига като светлината светлина. Чух, че ако sotter на capaster млъкни, че ще работят след това I DONT каша, че имат информация за картата, единственото нещо, което знам е, че тя е AGP карта с AVG и DVI портове на гърба благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие не можете да запоявам един кондензатор млъкни, ти трябва да го замени.
| |||
| |||
| Благодаря ти, че предполагам, че е мит rong Колко по capaster |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко струва това, което в кондензатор?
|
| |||
| |||
| Кондензатори са много евтини, но трябва да се коригира една. Трябва да знаете своя капацитет, неговото напрежение, както и неговите тип. Неговият капацитет е отпечатана върху нея - например 330uf и това е неговата напрежение-16V напр. Що се отнася до вид, ако нейната форма, след което може да му вероятно една електролитни. Както казах преди, защото те са сравнително трудно компоненти, замяна и не може да оправите проблема. Аз само ще добавя, че са прекарали 20 години в електрониката промишлеността, така Im Аз знам какво говоря. |
|
| |||
| |||
| Аз съм 13 години на възраст, който се търси за пиукам начин за решаване на този графични карти |
|
| |||
| |||
| С всички възможни средства, опитайте заменящи кондензатор. Аз се опитвам да ви предупредя, че тя не може да се определи, че проблемът е всичко. |
|
| |||
| |||
| Наистина DONT грижи, ако тя не се поправи, но тя ще бъде добро обучение experence |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и така или иначе имаш това безплатно, какви карти има?
| |||
| |||
| Не знам точно сега, но аз ще ви обновени |