![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj mé školy mají TV statiuon nazývá KTV (koda TV) a jednou jeden z počítačů, které jsem v práci na grafických karet zemřel nebo to je to, co učitelé myslí máme pravidlo, že pokud jakýkoliv kus hardwaru na brzdy, a kdokoli, kdo chce to mít na vřeštět 'nárok !!!!" a já jsem problém s grafickou kartou je v tom, že capsater troubíce trochu s resolt na obrazovce bliká jako stroboskop světla. Slyšel jsem, že když sotter na capaster zavřel, že to bude fungovat potom i dont mít kaši info, že na kartě je jediná věc, co vím je, že se jedná o AGP kartu s AVG a DVI porty na zadní straně děkuji ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžete zapájení kondenzátor zavřené, musíte jej nahradit.
| |||
| |||
| Děkujeme, že jste si myslím, že mýtus je Rong kolik v capaster |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolik co v kondenzátor?
|
| |||
| |||
| Kondenzátory jsou velmi levné, ale musíte mít ten správný. Musíte znát své kapacitní, její napětí, a jeho typu. Jeho kapacita je vytištěna na to - např. 330uf a tak je jeho napětí, např.-16V. Co se týče typu, je-li jeho tvaru lze pak jeho pravděpodobně elektrolytických. Jak už jsem řekl dříve, protože jsou přiměřeně tuhé složky, které nahrazuje jeden nemusí opravit problém. Budu se jen přidat, jsem strávil 20 + let v elektronickém průmyslu tak i vím, co im mluvíš. |
|
| |||
| |||
| Jsem 13 let je kdo hledá pro levné způsob stanovení této grafické karty |
|
| |||
| |||
| Všemi prostředky pokusit nahradit kondenzátor. Já jsem se snaží vás varovat, že nemůže opravit problém je vše. |
|
| |||
| |||
| I dont péče, pokud opravdu není to spraví, ale bylo by dobré učení experence |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stejně tak i tak, že máš to zadarmo, jaké karty to je?
| |||
| |||
| i dont vědět hned, ale budu vám držet aktualizované |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potřeba. Jsem něco nového | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. ledna 2009 15:22 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| HELP! Grafické karty, které potřebuji? | VideoNightmare | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2008 05:38 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. července 2007 09:29 |
| Thread Nástroje | |
| |