![]() |
|
| |||
| |||
| hello μου σχολείο έχουν statiuon τηλεόραση ονομάζεται KTV (ευρετηρίου τηλεόραση) και έναν από τους υπολογιστές που δουλεύω για την πεθάνει ή κάρτες γραφικών thats τι πιστεύουν οι καθηγητές θα έχουν κατά κανόνα, ότι, αν για κάθε κομμάτι του υλικού φρένα και όποιος θέλει το έχουν να φωνάζω "Dibs !!!!" και το έκανα το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών είναι ότι το ανατίναξε capsater λίγο με resolt από την οθόνη που αναβοσβήνει σαν στροβοσκοπικού φωτς φως. Έχω ακούσει ότι αν sotter την capaster κλείσουν ότι αυτό θα λειτουργήσει τότε i dont σαχλαμάρα που έχουν πληροφορίες για την κάρτα το μόνο πράγμα που γνωρίζω είναι ότι πρόκειται για μια κάρτα AGP με DVI AVG και λιμένες για την επιστροφή σε ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορείς να κολλήσεις έναν πυκνωτή κλείσουν, θα πρέπει να την αντικαταστήσει.
| |||
| |||
| ευχαριστώ υποθέτω ότι είναι μύθος Rong πόσο σε capaster |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόσο σε ό, τι πυκνωτής;
|
| |||
| |||
| Πυκνωτές είναι πολύ φθηνή, αλλά να έχετε το σωστό. Θα πρέπει να γνωρίζουν τη χωρητικότητα, την τάση, και τον τύπο. Η χωρητικότητα είναι τυπωμένο σε αυτό - π.χ. 330uf και έτσι έχει την τάση-π.χ. 16βάλβιδων. Όσο για το είδος, αν μπορεί να διαμορφωθεί στη συνέχεια το μάλλον ηλεκτρολυτικές. Όπως είπα και πριν, διότι είναι αρκετά σκληρή συστατικά, η αντικατάσταση ενός δεν μπορεί να το διορθώσει. Θα προσθέσω απλώς, έχω περάσει 20 + χρόνια στη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών, ώστε ξέρω τι im μιλάμε. |
|
| |||
| |||
| Είμαι 13 ετών, οι οποίοι είναι ψάχνει για μια φτηνή τρόπος για να καθοριστούν οι εν λόγω κάρτες γραφικών |
|
| |||
| |||
| Με κάθε μέσο που αντικαθιστά το προσπαθήσουμε πυκνωτής. Είμαι προσπαθεί να σας προειδοποιήσω ότι δεν μπορούν να καθορίσουν το πρόβλημα είναι όλων. |
|
| |||
| |||
| i dont πραγματικά προσοχή και αν δεν το φτιάξεις αλλά θα ήταν μια καλή μάθηση experence |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά, είτε έχεις τον τρόπο αυτό για την ελεύθερη, τι κάρτα είναι;
| |||
| |||
| i dont ξέρτε, αλλά τώρα θα σας κρατούν ενημέρωση |