![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| halo moje škole imaju TV statiuon zove KTV (koda TV) i jedan jednom od računala i rada na grafike kartice ili je umro taj što učitelji misle da imamo pravilo da, ako na bilo koji dio hardvera kočnice i nikome ga želite imati da krik 'novac !!!!" i nisam problem s grafičkom karticom je da capsater duhati malo s resolt na zaslonu treperi poput strobe svjetla. Čuo sam da ako sotter je capaster zatvore da će onda raditi ja dont imati taj besmislica info na kartici jedina stvar znam je da je AGP karticu sa AVG i DVI portova na stražnjoj strani hvala ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možete kondenzator lem jednom zatvori, morate ga zamijeniti.
| |||
| |||
| hvala ti mislim da je mit rong koliko je u capaster |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko je ono što u kondenzator?
|
| |||
| |||
| Kondenzatori su vrlo jeftini, ali morate dobiti točnu jedan. Morate znati njen kapacitivnost, njezin napon, i njegove vrste. Njegov kapacitet je odštampan na sebi - npr. 330uf i tako je njegov napon 16V-pr. Što se tiče tipa, ako njezini može zatim oblikuju njegove vjerojatno jedan elektrolit. Kao što sam rekao prije, jer su prilično tvrd komponente, zamjenjujući jednom svibanj dobro ne škripac problem. Ja ću samo dodati, ja sam proveo 20 + godina elektronike u industriji tako da znam šta im pričaju. |
|
| |||
| |||
| Ja sam 13 godina star je tko je obličje za pijukanje način da se ovo popraviti graphics cards |
|
| |||
| |||
| Svim sredstvima nastojati mijenjati kondenzator. Im 'težak to vas upozoriti da je svibanj ne škripac problem je sve. |
|
| |||
| |||
| JA stvarno dont care ako to ne riješi, ali to će biti dobar za učenje experence |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro, bilo način na koji ga je dobio besplatno, što je to kartica?
| |||
| |||
| ja dont znati odmah, ali ja ću vas ažurirana |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Trebate ATI grafičku karticu. Ja sam nešto novo | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 6 | 19 siječanj 2009 15:22 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| POMOZITE! Koju grafičku karticu trebam? | VideoNightmare | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2008 05:38 |
| Video kartice | sam2545 | Graphics Cards & Monitors | 12 | 3. srpnja 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |