![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hello my iskolában van egy ún statiuon TV KTV (koda TV) és egy az egyik számítógépet, hogy munkáját a grafikus kártyák meghalt vagy amit gondolsz, amit a tanároknak van egy szabály, hogy ha minden darabja a hardver és a fékek bárki szeretné, hogy a már ordított, hogy "játékcsontocskák !!!!" és én A probléma a grafikus kártya van, hogy a capsater fújt egy kicsit a resolt a képernyő villog, mint egy stroboszkóppal fény. Úgy hallottam, hogy ha sotter a capaster fogd, hogy dolgozni fog, akkor i dont volna kukoricamálé info, hogy a kártyán az egyetlen dolog, amit tudok, hogy az AGP kártya egy AVG és DVI port a hátsó köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lehet forrasz egy kondenzátor pofa, akkor cserélje ki.
| |||
| |||
| Köszönjük, azt hiszem, hogy a mítosz az, Rong hogy mennyi a capaster |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mennyit, mi a kondenzátor?
|
| |||
| |||
| Kondenzátorok nagyon olcsó, de van, hogy a helyes. El kell ismerni, hogy kapacitásának, a feszültséget, és annak típusa. A capacitance nyomtatják rá - pl 330uf és így a feszültséget, például 16v. Mivel a típus, ha nem, akkor az valószínűleg alakú egy elektrolitikus. Ahogy mondtam korábban is, mert azok meglehetősen nehéz alkatrészek helyett egy esetleg nem orvosolja a problémát. Én csak hozzá, már kimerült 20 + évben az elektronikai ipar így tudom, mit beszélek im. |
|
| |||
| |||
| Én egy 13 éves is, aki keres egy olcsó módja annak, hogy oldja meg a grafikus kártyák |
|
| |||
| |||
| Minden eszközzel próbálja felváltó kondenzátor. Próbálom figyelmezteti Önt, hogy nem lehet megoldani a problémát az egész. |
|
| |||
| |||
| i dont igazán érdekel, ha nem fix, de ez egy jó tanulási experence |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bármelyik módszert is megvan a szabad, mi a kártya van?
| |||
| |||
| I dont know most, de meg fogja frissíteni |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Need ATi video kártya. Én kissé új | ashaiba | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 19. január 2009 15:22 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| HELP! Milyen videokártya van szükségem? | VideoNightmare | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2008 05:38 |
| Videokártya | sam2545 | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 3. július 2007 09:29 |
| Téma eszközök | |
| |