![]() |
|
| |||
| |||
| שלום הספר שלי יש טלוויזיה statiuon קרא KTV (koda טלוויזיה) ואחד אחד המחשבים כי אני עובד על כרטיסי מסך או מת thats המורים לחשוב מה יש לנו כלל, כי אם על כל פיסת חומרה הבלמים וכל אחד רוצה לקבל את זה כדי לצעוק 'Dibs !!!!" ועשיתי הבעיה עם כרטיס המסך היא כי capsater פישלת קצת עם resolt הברקה של המסך כמו strobe שעה. שמעתי שאם אתה sotter להשתיק את capaster שזה יעבוד אחר כך i dont דיסה כי יש מידע על הכרטיס, הדבר היחיד שאני יודע זה כי הוא כרטיס AGP עם יציאות DVI ו ממוצע על הגב תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא יכול לרתך על קבל סתום, אתה צריך להחליף אותו.
| |||
| |||
| תודה לך, אני מניח כי היא מיתוס rong בתוך כמה capaster |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה מה א קבל?
|
| |||
| |||
| Capacitors הם מאוד זולים, אבל אתה חייב לקבל את אחת נכונה. אתה צריך לדעת את קבול, וולטג שלה, ואת סוג. קבול שלה מודפס על זה - למשל 330uf ולכן הוא וולטג-16v לדוגמה. לגבי סוג, אם את יכולה בצורת אז כנראה של electrolytic שלו. כמו שאמרתי לפני כן, סביר כי הם רכיבים קשוחים, החלפת גם לא ניתן לתקן את הבעיה. אני רק להוסיף, אני ביליתי 20 + שנים את תעשיית האלקטרוניקה כל כך יודע מה אני מדבר IM. |
|
| |||
| |||
| אני בן 13 היא שהוא מחפש את ציוץ דרך לתקן את זה כרטיסי מסך |
|
| |||
| |||
| נסה את כל האמצעים על ידי החלפת קבל. אני מנסה להזהיר אותך כי זה עשוי שלא לתקן את הבעיה זה הכל. |
|
| |||
| |||
| I really dont care אם לא לתקן את זה אבל זה יהיה טוב experence למידה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן בכל מקרה יש לך את זה בחינם, מה זה כרטיס?
| |||
| |||
| dont אני יודע אבל עכשיו אני מוכן לשמור על עדכון |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| צריך ATI כרטיס הווידאו. אני קצת חדש | ashaiba | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 19th ינואר 2009 15:22 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| עזרה! איזה כרטיס וידאו אני צריך? | VideoNightmare | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2008 05:38 |
| כרטיס וידאו | sam2545 | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 3rd יולי 2007 09:29 |
| שרשרת כלים | |
| |