![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, mano mokykla yra televizija statiuon vadinamas KTV (koda TV), ir kompiuterių, kad i darbo grafika kortelės nugaišo arba Thats what mokytojai mes taisyklė vienas vienas, kad jei dėl aparatūros stabdžiai gabalas ir kiekvienas nori turėti iki Yell "Forsa !!!!" ir aš su video korta problema yra ta, kad capsater Mokėjimo truputį su ekrane mirksi kaip Strobe šviesos resolt. Aš girdėjau, kad jei sotter capaster uždaryti, kad jis veiks tada I dont turėti, kad mush info kortelė tik žinau, kad jis yra AGP kortelę su AVG ir DVI prievadai atgal ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs negalite lydmetalis kondensatorius uždaryta, Jūs turite jį pakeisti.
| |||
| |||
| ačiū Manau, kad mitas yra Rong kaip daug capaster |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek kam, kondensatorius?
|
| |||
| |||
| Kondensatoriai, yra labai pigūs, bet jūs turite gauti teisingas. Jums reikia žinoti jo talpos, jo įtampa, ir jos tipas. Jo talpa yra atspausdintas ant jo - pvz 330UF ir taip yra jo įtampa 16V, pvz. O tipo, jei jos gali formos tada jos tikriausiai elektrolitas. Kaip minėjau anksčiau, nes jie yra gana griežtos komponentai, pakeičiantis vieną gali problema nebus išspręsta. Aš tik pridėti, aš praleido 20 + metų elektronikos pramonė todėl žinau, ką im talking about. |
|
| |||
| |||
| Esu 13 metų yra kas ieško Pīkstēt būdas išspręsti šią problemą Vaizdo plokštės |
|
| |||
| |||
| Visomis priemonėmis bandyti pakeisti kondensatorių. Bandau jus perspėti, kad ji negali išspręsti problemą yra viskas. |
|
| |||
| |||
| I really dont care jei jis nepadeda, tačiau jis turėtų būti gero mokymosi PATIRTIS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bet taip pat turite tai nemokamai, kas kortelė tai?
| |||
| |||
| i dont know right now, bet aš jus atnaujinta |