![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj mojej školy majú TV statiuon nazýva KTV (koda TV) a raz jeden z počítačov, ktoré som v práci na grafických kariet zomrel alebo to je to, čo učitelia myslia máme pravidlo, že ak akýkoľvek kus hardvéru na brzdy, a ktokoľvek, kto chce to mať na vřeštět 'nárok !!!!" a já jsem problém s grafickou kartou je v tom, že capsater troubíce trochu s resolt na obrazovke bliká ako stroboskop svetla. Počul som, že keď sotter na capaster zavřel, že to bude fungovať potom i dont mať kaši info, že na karte je jediná vec, čo viem je, že sa jedná o AGP kartu s AVG a DVI porty na zadnej strane ďakujem ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemôžete spájkované kondenzátor zavreté, musíte ho nahradiť.
| |||
| |||
| Ďakujeme, že ste si myslím, že mýtus je Rong koľko v capaster |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koľko čo v kondenzátor?
|
| |||
| |||
| Kondenzátory sú veľmi lacné, ale musíte mať ten správny. Musíte poznať svoje kapacitné, jej napätie, a jeho schválenie. Jeho kapacita je vytlačená na to - napr 330uf a tak je jeho napätie, napr-16V. Čo sa týka typu, ak je jeho tvaru možno potom jeho pravdepodobne elektrolýze. Ako som už povedal predtým, pretože sú primerane tuhé zložky, ktoré nahrádza jeden nemusí opraviť problém. Budem sa len pridať, som strávil 20 + rokov v elektronickom priemysle tak aj viem, čo im hovoríš. |
|
| |||
| |||
| Som 13 rokov je kto hľadá pre lacné spôsob stanovenia tejto grafickej karty |
|
| |||
| |||
| Všetkými prostriedkami pokúsiť nahradiť kondenzátor. Já jsem se snaží vás varovať, že nemôže opraviť problém je všetko. |
|
| |||
| |||
| I dont starostlivosti, ak naozaj nie je to spraví, ale bolo by dobré učenie experence |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rovnako tak aj tak, že máš to zadarmo, aké karty to je?
| |||
| |||
| i dont vedieť hneď, ale budem vám držať aktualizované |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potreba. Som niečo nové | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. januára 2009 15:22 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| HELP! Grafické karty, ktoré potrebujem? | VideoNightmare | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2008 05:38 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. júla 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |