![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| паздрав моје школе имају ТВ статиуон зове КТВ (кодова ТВ) и један једном од рачунара и рада на графике картице или је умро тај што учитељи мисле да имамо правило да, ако на било који део хардвера кочнице и никоме га желите имати да крик 'новац !!!!" и нисам проблем са графичком картицом је да цапсатер духати мало са ресолт на екрану трепери попут стробе светла. Чуо сам да ако соттер је цапастер затворе да ће онда радити ја донт имати тај бесмислица инфо на картици једина ствар знам је да је АГП картицу са АВГ и ДВИ портова на задњој страни хвала ти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете кондензатор лем једном затвори, морате га заменити.
| |||
| |||
| хвала ти мислим да је мит Ронг колико је у цапастер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колико је оно што у кондензатор?
|
| |||
| |||
| Кондензатора су врло јефтини, али морате добити тачну један. Морате знати њен капацитивност, њен напон, и његове врсте. Његов капацитет је одштампан на себи - нпр 330уф и тако је његов напон 16В-пр. Што се тиче типа, ако њени може затим обликују његове вероватно један електролита. Као што сам рекао пре, јер су прилично тврд компоненте, замјењујући једном мај добро не шкрипац проблем. Ја ћу само додати, ја сам провео 20 + година електронике у индустрији тако да знам шта им причају. |
|
| |||
| |||
| Ја сам 13 година стар је ко је хандсоме за пијукање начин да се ово поправити грапхицс цардс |
|
| |||
| |||
| Свим средствима настојати мењати кондензатор. Им 'тежак за вас упозорити да је мај не шкрипац проблем је све. |
|
| |||
| |||
| ЈА стварно донт царе ако то не реши, али то ће бити добар за учење експеренце |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро, било начин на који га је добио бесплатно, што је то картица?
| |||
| |||
| ја донт знати одмах, али ја ћу вас ажурирана |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Требате АТИ графичку картицу. Ја сам нешто ново | асхаиба | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 19 јануар 2009 15:22 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Помозите! Коју графичку картицу требам? | ВидеоНигхтмаре | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2008 05:38 |
| Видео картице | сам2545 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 3. јула 2007 09:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |