![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba okul bir TV statiuon KTV (Koda TV) ve tek bir grafik kartları i çalışırken öldü veya öğretmen bir kural var şu bilgisayarlar biliyoruz ki eğer donanım frenler bir parçası ve herkesin bunu olduğunuz istiyorum 'bağırma için beştaş !!!!" ve i mi grafik kartı ile problem, capsater ekran bir stroboskop ışığı gibi yanıp sönen bir resolt biraz patladı olduğunu. Ben eğer capaster sotter bu, o çalışır sesini duydunuz I dont tek şey biliyorum kartın üzerinde lapa bilgi var bunun arkasında bir AVG ve DVI bağlantı noktaları ile AGP kartı is teşekkür ederim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen çeneni, bunu değiştirmek için bir kapasitör lehim değildir.
| |||
| |||
| Thank you Ben o efsane tahmin rộng olduğunu ne kadar bir capaster olarak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne kadar hangi kondansatör?
|
| |||
| |||
| Kapasitörler çok ucuz ama, doğru bir almalıyız. Onun kapasitans bilinmesi gereken, kendi gerilim ve kendi türü. Bu kapasitans üzerine yazılır - 330uf örneğin ve onun gerilim-16V eg. Türü olarak, onun ardından da muhtemelen bir elektrolitik şeklinde olabilir. Çünkü makul zor parçaları, bir çok sorunu çözmek değil Mayıs değiştirdiğiniz Daha önce, dedi. Sadece, 20 geçirdim + elektronik sektöründe yıl kadar ne bahsediyoruz Sohbet biliyorum ekleyeceğiz. |
|
| |||
| |||
| Ben 13 yaşında Bu grafik kartları düzeltmek için bir cıvıldayarak yolu arıyor am |
|
| |||
| |||
| Tüm anlamına gelir kapasitör yerine deneyin. Ben bu sorunu çözmek değil Mayıs sizi uyarır çalışıyorum hepsi bu. |
|
| |||
| |||
| I gerçekten dont bakım eğer tamir etmez ama iyi bir öğrenme experence olacak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ücretsiz, kartta ne için var ya iyi yolu?
| |||
| |||
| I dont şimdi ama güncel tutmak biliyorum |