![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт моїй школі є телевізор statiuon називається KTV (Код ТВ) і одному з комп'ютерів, що я працюю на відкритих померли або Thats що вчителі думаю у нас є правило, що якщо будь-яка фігура на апаратні гальм і будь-якому хочуть мати кричати 'Дібс !!!!" і я Проблема з відеокартою, що capsater дув трохи з resolt екрану блимати як строб світло. Я чув, що якщо ви sotter capaster закрив що вона буде працювати тоді I Dont є кашу, що інформація про картку єдина річ я знаю, що це карта AGP з AVG і DVI порти на задній панелі Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете припаяти конденсатор закрити, вам доведеться замінити його.
| |||
| |||
| Благодарю вас, я думаю, що міф Rong скільки в capaster |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки те, що в Конденсатор?
|
| |||
| |||
| Конденсатори дуже дешево, але ви повинні отримати правильний. Ви повинні знати його ємності, його напруження, і його тип. Її ємність надрукованим на них - наприклад, 330uf і тому є його напруги, наприклад 16v. Що стосується типу, якщо його можна формі, то його, ймовірно, електролітичні. Як я вже говорила раніше, тому що вони досить жорстко компоненти, замінюючи одне цілком може не вирішити проблему. Я лише додам, я витратив 20 років і старше в електронній промисловості, з тим я знаю, що їм кажуть. |
|
| |||
| |||
| Я 13 років є хто шукає недорогий спосіб вирішення цієї проблеми відеокарт |
|
| |||
| |||
| Всіма засобами намагаються замінити конденсатором. Я намагаюся попередити вас, що воно не може вирішити проблему все. |
|
| |||
| |||
| Я дійсно Dont допомогу, якщо вона не виправити, але це було б хорошим навчання ДОСВІДОМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| або добре, як ви отримали її безкоштовно, що картки це?
| |||
| |||
| Я не знаю прямо зараз, але я буду тримати вас у курсі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Необхідність ATI Video Card. Я кілька нових | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 6 | 19 січня 2009 15:22 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| ДОПОМОГА! Яку відеокарту мені потрібен? | VideoNightmare | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2008 05:38 |
| Відео карта | sam2545 | Графічні карти & Монітори | 12 | 3 липня 2007 09:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |