![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че, когато се опитвам и поставете ми монитора ми десктоп PC на monitos просто отиват оранжеви и казва, влизащи мощност спаси режим ... Каква е причината за това? Тя работи добре, преди да го превзеха, освен да я чисти, всичко е включен в доста добър и аз бях заземен Когато взех моя компютър разпада. Всички предложения и има кой да е този issuse преди? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мониторът не получават сигнала може да има много неща и обикновено няма нищо общо с нито gfx картата или монитора.
| |||
| |||
| Да го прави всичко правото nosies, Неговото захранване се оправи като нормално би, просто ми казва екрана въведете мощност спаси режим и след това отива черно, както ако са били в режим на сън. |
|
| |||
| |||
| Това е така, защото в основата не е пускането изложени сигнал, че ще провери всички вътрешни връзки отново и отново, ако сте имали го отворите. Също така се уверете, че всичките си карти, RAM и т.н. са седнали правилно. |
|
| |||
| |||
| Просто всичко е двойно проверени Звук, но все още не отида: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да се преодолее монитор, опитайте го на друг компютър, само за да провери това.
| |||
| |||
| Направих опитайте друга десктоп монитора и все още нищо, що се отнася до почистването, взех си и използва случая с няколко бързи снимки от въздуха парцал след това са използвали Q-Tip в някои от най-строгите клипове само за да получите пръст разстояние. АЗ имам никакъв представа какво грешно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU обикновено е вероятно главната причина за тези проблеми.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Гледай да ми кажеш какво значи "PSU" означава това? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |