![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže když jsem se pokusila plug mi monitor na mém stolním PC s monitos jenom jde oranžové a říká zadání moc zachránit režim ... Jaká je příčina této? Fungovalo to pokutu, než jsem je vzal na sebe čisté to všechno je zapojen v útulný a jsem uzemněný Když jsem vzal můj PC sebe. Jakékoliv připomínky a má někdo měl issuse dřív? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitoru Nedostávám signál může být mnoho věcí, a obvykle nemá nic společného ani s GFX kartou nebo monitor.
| |||
| |||
| Ovšem to vše dává právo nosies, jeho zapnutí v pohodě, jako by ho normálně, Jen moje obrazovka říká vstupující moc zachránit režim dále černý, jako kdyby byla v klidovém režimu. |
|
| |||
| |||
| Je to proto, že základna není uvedení mimo signál bych zkontrolovat všechny vnitřní spojení znovu a znovu, pokud jste si ji musel otevřít. Také se ujistěte, všechny své karty, paměti atd. seděli správně. |
|
| |||
| |||
| Jen dvakrát zkontrolováno Zvuk je všechno, ale stále nejde to: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcete-li odstranit monitor, zkuste to na jiném PC, jen se podívat.
| |||
| |||
| Udělal jsem zkusit jinou plochu monitoru a stále nic, pokud jde o čištění jsem vyztužit a používá několik rychlých letecké záběry prachovka potom použili q-tip na některé z zpřísňovaly spoty jen dostat prach off. Nemám ponětí, co je špatně. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU je obvykle root pravděpodobně příčinou těchto problémů.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mysl mi říct, co znamená "PSU" znamená? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |