![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έτσι Όταν προσπαθώ και βύσμα μου για να μου παρακολουθεί το desktop PC monitos πηγαίνει μόνο πορτοκαλί και λέει εισέρχονται εξουσία εκτός λειτουργίας ... Ποια είναι η αιτία για αυτό; Δούλεψε προστίμου πριν πήρα την ξεχωρίζει για τον καθαρισμό του, τα πάντα είναι συνδεδεμένο αναπαυτικός και θεμελιώθηκε Όταν πήρα τον υπολογιστή μου εκτός. Τυχόν προτάσεις και έχει κάποιος είχε issuse πριν από αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η παρακολούθηση δεν λαμβάνουν σήμα θα μπορούσε να είναι κάποια πράγματα και, κανονικά, δεν έχει καμία σχέση ούτε με την gfx κάρτα ή οθόνη.
| |||
| |||
| Έτος κάνει σωστά όλες τις nosies, Η τροφοδοσία μέχρι μια χαρά όπως είναι κανονικά θα ήταν, απλά μου οθόνη λέει εισέρχονται εξουσία εκτός λειτουργίας στη συνέχεια μαύρα, σαν να ήταν σε κατάσταση νάρκης. |
|
| |||
| |||
| Είναι επειδή η βάση δεν έχει θέσει ένα μήνυμα, θα ελέγχει το σύνολο των εσωτερικών συνδέσεων και πάλι και πάλι, αν έχετε αυτό είχε ανοίξει. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα φύλλα σας, RAM κλπ. κάθονται σωστά. |
|
| |||
| |||
| Απλά διπλό ελέγχονται όλα είναι υγιής, όμως ακόμα δεν πάει: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για να εξαλείψουν την παρακολούθηση, το δοκιμάσω σε άλλο υπολογιστή, μόνο και μόνο για να το ελέγξουμε.
Αν οθόνη είναι εντάξει, τότε θα κάνει ήχο σαν να έχετε υποστεί βλάβη / dislodged κάτι, στο τέλος του υπολογιστή. Πες μας λίγο περισσότερα για σας "καθαρή" και ακριβώς τι έκανες. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Έκανα κάποια άλλη επιφάνεια εργασίας και ακόμα τίποτα δεν παρακολουθεί, όσον αφορά τον καθαρισμό Πήρα την περίπτωση έκτακτων και χρησιμοποιούνται μερικές γρήγορες βολές του αέρα ξεσκονόπανο τότε χρησιμοποίησε ένα Q-tip σε ορισμένες από τις αυστηρότερες μηνύματα μόνο και μόνο για να πάρετε τη σκόνη off. Δεν έχω ιδέα whats λάθος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU συνήθως είναι πιθανό η βασική αιτία για τα προβλήματα αυτά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Σε πειράζει να μου πείτε τι "PSU" σημαίνει; |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα | Desertfish | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 31 Μαρ 2008 12:43 |
| Πρόβλημα με κάρτα οθόνης μου που έχω να τρέχει μου 30 "παρακολουθεί | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 21 Ιαν 2008 23:08 |
| Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 Ιαν 2008 20:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |