![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa kad sam probati i plug moj monitor u moje stolno računalo je monitos upravo ide naranče i kaže ulaska snaga ste mod ... Koji je razlog za to? Ona je radila u redu prije nego sam uzeo ona pored očistiti ga, sve je priključen na topao i sam bio upoznat Kad sam je uzeo moj PC apart. Bilo koji sugestija i ima itko imao taj issuse prije? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitor ne dobiva signal mogao biti određen broj stvari i normalno nema nikakve veze sa bilo gfx karticu ili monitor.
| |||
| |||
| Da se sve čini pravo nosies, napajanje Njegova se sasvim u redu kao da bi se normalno, samo moj ekran kaže ulaska snaga ste mod onda ide crno kao da je u sleep modu. |
|
| |||
| |||
| To je zato što je baza nije gussenja signal, ja bih provjeriti sve interne veze opet i opet i ako ste ga imali otvoren. Također provjerite da li sve vaše kartice, RAM itd. sjedi pravilno. |
|
| |||
| |||
| Just double checked sve je zvuk, ali i dalje ne ide: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da biste uklonili monitor, pokušajte na drugom računalu, pravedan to ček Internet vanjska strana.
| |||
| |||
| Nisam probajte drugu desktop monitor i još ništa, što se tiče čišćenja sam uzeo slučaju off i koriste nekoliko brzih shots zraka pajalica tada koristio q-tip u nekim od tighter spotovi samo da dobijete prašine off. Imam nijedan ideja što je pogrešno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU je obično root vjerojatno uzrok tih problema.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mind govorim ono što mi "PSU" znači? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| Problem s moj video kartica koju sam dobio za pokretanje moj 30 "monitor | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 21 siječanj 2008 23:08 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |