![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tehát amikor megpróbálok én monitort és csatlakoztassa az én asztali PC monitos csak megy a narancs és azt mondja, belépő energiatakarékos módban ... Mi az oka ennek? Ez jól működött, mielőtt én azt leszámítva, hogy tisztítsa meg, minden csatlakoztatva van, és biztos voltam földelt Amikor átvette a PC egymástól. Bármilyen javaslatot, és akárki volt issuse korábban? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A monitor nem kap jelet lehet néhány dolgot, és általában semmi köze sem a gfx-kártya vagy a monitor.
| |||
| |||
| Igen teszi minden jogot nosies, annak Powering akár csak finom, mint általában azt, Csak a képernyőn azt mondja belépő energiatakarékos módban megy majd a fekete, mintha az alvó üzemmódba. |
|
| |||
| |||
| Ez azért van, mert az alap nem egy olyan jel, amely azt ellenőrzi, a belső kapcsolatok újra és újra, ha már volt nyitva. Is győződjön meg róla, hogy a kártyákat, RAM stb helyén. |
|
| |||
| |||
| Csak kétszer ellenőrizni minden hang, de még mindig nem megy: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogy szüntesse meg a monitoron, próbálja ki egy másik PC-hez, csak azért, hogy ellenőrizze azt.
| |||
| |||
| Én megpróbál egy asztali monitort, és még mindig semmi, ami a tisztító-én vette át az esetben használható ki, és néhány gyors lövések a légi törlőrongy, majd a Q-Tip Egyes helyeken csak a szigorúbb, hogy a felszálló por. Fogalmam sincs, mi rossz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU rendszerint valószínűsíthető okát az ilyen problémákat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mind mondta, milyen "PSU" az? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya | Desertfish | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 12:43 |
| Probléma a videokártya, hogy én kaptam futtatásához én 30 "monitor | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 21. január 2008 23:08 |
| Video driver probléma, akkor monitor nem működik! | ljkd13 | Multimédia és kodekek | 3 | 17. január 2008 20:00 |
| Téma eszközök | |
| |