![]() |
|
| |||
| |||
| אז כשאני מנסה ו תקע לי את המסך שלי בשולחן העבודה של המחשב monitos רק הולך ואומר כתום הזנת כוח שמור במצב ... מה הוא הגורם הזה? זה עבד מצוין לפני לקחתי את זה כדי לנקות את זה לבד, הכל פקוק בתוך להתפרק ואני מקורקע היה כאשר לקחתי את המחשב בנפרד. כל הצעה או מישהו היה issuse לפני זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| על צג לא מקבל את האות יכול להיות מספר דברים ו כרגיל אין שום קשר או gfx או כרטיס המסך.
| |||
| |||
| כן זה עושה את כל הזכות nosies, את בסדר powering רק היה אוהב את זה בדרך כלל, רק המסך שלי אומר לשמור כוח להיכנס למצב שחור הולך אז כאילו היו במצב שינה. |
|
| |||
| |||
| זה הבסיס, כי היא לא לשים את סימן, אני מעוניין לבדוק את כל החיבורים הפנימיים שוב ושוב אם זה היה פתוח. כמו כן, לוודא את כל הקלפים, זיכרון RAM ועוד הם מיושב כראוי. |
|
| |||
| |||
| רק פעמיים הוא בדק את כל מה נשמע, אבל עדיין אין מה לעשות: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כדי למנוע את צג, נסה אותו על מחשב אחר, רק כדי לבדוק את זה.
| |||
| |||
| עשיתי ניסיון נוסף לפקח על שולחן העבודה עדיין כלום, עד כמה את ניקיון לקחתי את התיק מחוץ ומשומשים כמה יריות מהיר של האוויר מאבק אז השתמשו ב-Q-Tip קצת הדוק יותר של כתמים רק כדי לקבל ממני את האבק. אין לי מושג מה לא בסדר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU הוא בדרך כלל סביר שורש סיבה בעיות אלה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אכפת לך להגיד לי מה "PSU" פירושו? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס | Desertfish | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 מרץ 2008 12:43 |
| בעיות עם כרטיס המסך שלי, כי אני חייב להפעיל את 30 "לפקח | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 21st ינואר 2008 23:08 |
| וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד! | ljkd13 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | -17 ינואר 2008 20:00 |
| שרשרת כלים | |
| |