![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taigi, kai aš stengiuosi ir prijunkite mano monitorius mano kompiuterio monitos tiesiog važiuoja apelsinų ir sako, įvežamų energijos taupymo režimas ... Kas dėl šios priežasties? It worked fine before aš jį paėmė, išskyrus jį valyti, viskas yra prijungtas aptemptas ir man buvo pagrįstas kai aš pradėjau savo kompiuteryje kito. Any suggestions ir kam nors šį issuse anksčiau? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitorius negauna signalo gali būti dalykų skaičių ir paprastai neturi nieko bendro su bet gfx kortelės ar stebėti.
| |||
| |||
| Taip jis daro visos teisės nosies, maitinimui Jos sudaro tik bauda, kaip tai paprastai būtų, Tiesiog mano ekrano sako, įvežamų energijos taupymo režimas po to eina juodas tarsi į pristabdytąją veikseną. |
|
| |||
| |||
| Tai yra todėl, kad bazė yra ne kas vakarą pagirdyti signalas, noriu patikrinti, ar visi vidaus ryšių vėl ir vėl, jei jums jau ji atidaryti. Taip pat įsitikinkite, kad visi Jūsų kortelės, RAM ir tt, sėdi tinkamai. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog tikrinamas du kartus viskas yra svarūs, bet dar ne daugiau: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pašalinti monitorius, pabandykite jį kitame kompiuteryje, tik check it out.
Jei monitorius yra Gerai, tada jis skamba kaip nors turite sugadinta / Poslinkis kažkas ne PC pabaigos. Praneškite mums šiek tiek daugiau apie "švarios" ir ką tu padarei. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| I didn't try another Desktop stebi ir vis dar nieko, kiek valymo laikiausi atveju išjungti ir naudoti keletą paprastų kadrų AIR DUSTER tada naudojamas Q-Tip kai kurių griežtesnių dėmės tik gauti dulkes nuo. Net neįsivaizduoju, whats wrong. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU paprastai yra tikėtina priežastis dėl šių problemų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Protas sako man, ką reiškia "Power supply" reiškia? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Klonuoti 3. stebėti Dual stebėti kortelė | Desertfish | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 31, 2008 12:43 |
| Problema su mano video korta, kad aš turiu skaičiuoti savo 30 "ekranu | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 21 sausis 2008 23:08 |
| Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 sausis 2008 20:00 |
| Temos įrankiai | |
| |