![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kiedy więc spróbować podłączyć mój monitor do komputera na pulpicie monitos prostu pomarańczowy idzie i mówi wprowadzając tryb oszczędzania energii ... Jaka jest tego przyczyna? It worked fine zanim go do czyszczenia poza to, wszystko jest podłączone i przyjemny byłem uziemiony Kiedy brałem moim komputerze osobno. Wszelkie sugestie i każdy miał ten issuse przed? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitor nie ma sygnału może być wiele rzeczy i zwykle nie ma nic wspólnego ani z karty gfx lub monitora.
| |||
| |||
| Bo to sprawia, że wszystkie prawa nosies, Jej się po prostu dobrze napisane jak to zazwyczaj, Just my ekranie mówi wprowadzając tryb oszczędzania energii następnie robi się czarny, jakby były w trybie uśpienia. |
|
| |||
| |||
| To dlatego, że podstawa nie jest obecnie wprowadzenie sygnał, chciałbym sprawdzić wszystkie połączenia wewnętrznego ponownie, jeśli miał ją otworzyć. Również upewnić się, że wszystkie karty pamięci itp. siedzieli prawidłowo. |
|
| |||
| |||
| Wystarczy podwójnie sprawdzone wszystko jest dźwięk, ale jeszcze go nie: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aby wyeliminować monitora, spróbuj go na innym komputerze, wystarczy, aby sprawdzić ją.
| |||
| |||
| Zrobiłem inną pulpicie monitora i nadal nic, jeśli chodzi o czyszczenie brałem przypadku startu i używane kilka szybkich strzałów powietrza prochowiec następnie wykorzystywane Q-Tip w niektórych obostrzone spoty tylko w celu uzyskania od kurzu. Nie mam pojęcia, whats wrong. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU jest zazwyczaj głównym prawdopodobnie przyczyną tych problemów.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mind opowiadać co "PSU" oznacza? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |