![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deci, când încerc şi plug-mi monitorul pentru a-mi desktop PC de monitos doar merge portocaliu şi spune că puterea de a salva intrarea în modul de ... Care este cauza pentru asta? A mers bine, înainte de am luat-o în afară de a-l curat, totul este conectat în tihnă şi am fost pedepsit Când am PC-ul mi-a luat în afară. Orice sugestii şi oricine a avut acest issuse înainte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitorul nu se semnal ar putea fi o serie de lucruri şi în mod normal, nu are nimic de a face fie cu gfx card sau monitor.
| |||
| |||
| Da-l face tot dreptul nosies, a alimenta până bine ca în mod normal, acesta ar fi, trebuie doar să-mi spune ecran intrarea în modul de a salva de putere, atunci devine negru ca şi cum ar fi în modul sleep. |
|
| |||
| |||
| Este de bază, pentru că nu este de a pune un semnal, mi-ar verifica toate conexiunile interne din nou şi din nou, dacă le-aţi avut-o deschisă. De asemenea, asiguraţi-vă că toate cardurile, RAM, etc sunt aşezate corect. |
|
| |||
| |||
| Doar dublu verificat totul este de sunet, dar tot nu merge o: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru a elimina de monitor, încercaţi să-l pe un alt calculator, doar pentru a verifica.
| |||
| |||
| N-am să încercaţi un alt monitor de birou şi încă mai nimic, în ceea ce priveşte curăţarea Am luat cazul off utilizat şi câteva rapid shots de aer paceaură apoi folosit un Q-tip, în unele dintre cele mai stransa pete doar pentru a ajunge la praf off. Nu am nici o idee ce este greşit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU este, de obicei, de posibila cauza pentru aceste probleme.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Te superi spune-mi ce "PSU" înseamnă? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |