![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Takže keď som sa pokúsila plug mi monitor na mojom stolnom PC s monitos jenom ide oranžové a hovorí zadanie moc zachrániť režim ... Aká je príčina tejto? Fungovalo to pokutu, než jsem je vzal na seba čisté to všetko je zapojený v útulný a som uzemnění Keď som vzal môj PC seba. Akékoľvek pripomienky a má niekto mal issus prv?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Monitoru Nedostávame signál môže byť mnoho vecí, a zvyčajne nemá nič spoločného ani s GFX kartou alebo monitor.
|
|||
|
|||
|
Ovšem to všetko dáva právo nosies, jeho zapnutí v pohode, ako by ho normálne, Len moje obrazovka hovorí vstupujú moc zachrániť režim ďalej čierny, ako keby bola v režime spánku.
|
|
|
|||
|
|||
|
Je to preto, že základňa nie je uvedenie mimo signál bych skontrolovať všetky vnútorné spojenie znovu a znovu, ak ste si ju musel otvoriť. Tiež sa uistite, všetky svoje karty, pamäte atď sedeli správne.
|
|
|
|||
|
|||
|
Len dvakrát skontrolované Zvuk je všetko, ale stále nejde to: (
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak chcete odstrániť monitor, skúste to na inom PC, len sa pozrieť.
|
|||
|
|||
|
Urobil som skúsiť inú plochu monitora a stále nič, pokiaľ ide o čistenie som vyztužit a používa niekoľko rýchlych letecké zábery Toaletný potom použili q-tip na niektoré z znižovali spoty len dostať prach off. Nemám potuchy, čo je zle.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PSU je zvyčajne root pravdepodobne príčinou týchto problémov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Myseľ mi povedať, čo znamená "PSU" znamená?
|
|
|
|||
|
|||
|
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|