![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па кад сам пробати и плуг мој монитор у моје Стоно рачунар је монитос управо иде поморанџе и каже уласка снага сте мод ... Који је разлог за то? Она је радила у реду пре него сам узео она поред очистити га, све је прикључен на топао и сам био упознат Кад сам је узео мој ПЦ апарт. Било који сугестија и има ико имао тај иссусе пре? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Монитор не добија сигнал могао бити одређен број ствари и нормално нема никакве везе са било гфкс картицу или монитор.
| |||
| |||
| Да се све чини право носиес, напајање Његова се сасвим у реду као да би се нормално, само мој екран каже уласка снага сте мод онда иде црно као да је у слееп моду. |
|
| |||
| |||
| То је зато што је база није гуссења сигнал, ја бих проверити све интерне везе опет и опет и ако сте га имали отворен. Такође проверите да ли све ваше картице, РАМ итд седи правилно. |
|
| |||
| |||
| Јуст доубле цхецкед све је звук, али и даље не иде: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да бисте уклонили монитор, покушајте да на другом рачунару, праведан за провјерити то вањска страна.
| |||
| |||
| Нисам пробајте другу десктоп монитор и још ништа, што се тиче чишћења сам узео случају офф и користе неколико брзих Схотс ваздуха пајалица тада користио к-тип у неким од тигхтер спотови само да добијете прашине офф. ЈА имати ниједан идеја шта је погрешно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Псу је обично роот вероватно узрок тих проблема.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Минд говорим оно што ми "псу" значи? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице | Десертфисх | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 12:43 |
| Проблем са мој видео картица коју сам добио за покретање мој 30 "монитор | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 21 јануар 2008 23:08 |
| Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! | љкд13 | Мултимедија и кодеци | 3 | 17 јануар 2008 20:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |