![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Peki ne zaman deneyin ve masaüstü PC monitos için sadece portakal gidiyor Monitörümü fiş ve güç modunda ... Bu ne için nedeni kaydetmek girerken diyor? Önce bunu dışında temiz döktü Bu iyi çalıştı, herşey gizli ve takılı I Ben dışında benim bilgisayar aldı topraklanmış oldu. Herhangi bir öneri ve herkesin sahip önce bu issuse mi?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
The alma sinyali şeylerin bir sayı olabilir ve monitör normal ya Gfx kartı veya monitör ile ilgisi yoktur.
|
|||
|
|||
|
Evet o, Bu sadece gibi normalde Sadece ekran sonra güç tasarrufu modunu girdikten diyor da siyah gider ince kadar güç tüm sağ nosies yapar gibi bu uyku modunda edildi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bunun nedeni, temel bir sinyal koyarak değil eğer açık yaşadım Bu, bir daha ve bir daha tüm iç bağlantılarını kontrol edeceğini's. Ayrıca emin tüm kartları, RAM düzgün oturur oturmaz, vb olun.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sadece çift herşeyi kontrol, ancak sesi hala a git: (
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
, Başka bir bilgisayarda deneyin, sadece bunu kontrol etmek için monitörün ortadan kaldırmak için.
|
|||
|
|||
|
Olarak temizlik Ben durumda çıkardım ve hava silgi birkaç hızlı çekim ve sadece toz kurtulmak için bir q-bazı sıkı noktalar in ipucu kullanılan ben, bu kadar başka bir masaüstü monitörü ve hala hiçbir şey deneyin yaptım. Hiç bir fikrim yok yanlış nedir.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PSU genellikle bu sorunlar için olası kök nedeni.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne "PSU" demek bana sakıncası var mı?
|
|
|
|||
|
|||
|
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
|