![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Тому, коли я намагаюся і підключити мій монітор на робочому столі ПК monitos просто йде оранжевий і говорить Введення режимі економії енергії ... Що є причиною цього? Він працював штраф, перш ніж я взяв його на частини, щоб очистити його, все підключено у затишній і я була обгрунтована Коли я взяв мого ПК один від одного. Будь-які пропозиції і когось це issuse раніше? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Контролю не отримує сигнал може бути багато різних речей і, як правило не має нічого спільного ні з GFX карта або монітор.
| |||
| |||
| Та вона робить все права nosies, її включенням харчування тільки штраф, як це зазвичай, просто екран мого говорить Введення режим енергозбереження потім йде чорний, як якби вона була в режимі сну. |
|
| |||
| |||
| Це тому, що база не згасити сигналу, я хотів би перевірити всі внутрішні зв'язку, знову і знову, якщо ви мали її відкритою. Також переконайтеся, що всі ваші карти пам'яті і т.д. встановлений правильно. |
|
| |||
| |||
| Просто двічі перевірили всі звуки, але все ж не піти: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Для усунення монітор, спробуйте його на іншому комп'ютері, просто щоб перевірити його.
| |||
| |||
| Я спробував інший настільний монітор і до цих пір нічого, наскільки я взяв очищення від справи і використовуються декілька швидких пострілів повітря пильовик потім використовується Q-Tip в деяких жорстких плями просто отримати пил. Я поняття не маю Whats неправильно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Блок живлення, як правило, ймовірно, першопричиною цих проблем.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Розум казав мені, що "БП" означає? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Клонування 3 монітори Подвійна плата управління | Desertfish | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 12:43 |
| Проблеми з відеокартою, що я отримав щоб запустити свій 30 "монітор | demon102 | Графічні карти & Монітори | 6 | 21 січня 2008 23:08 |
| Відео Відео проблеми драйверів потім стежити перестав працювати! | ljkd13 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 17 січня 2008 20:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |