![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im Търся карта за моя компютър, но се нуждаят от AGP Shader 2.0 за моя компютър .. Казаха ми да гледам на Ebuyer.com но Im не сте сигурни за 1 аз нужда ... Помощ моля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо се нуждаем от картата? AGP е остарял, той вероятно ще е загуба на пари.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тъй като този какво Айв имам в моя компютър вече е и човекът, на PC WORLD каза той арго бъде обновен, имам нужда от това да играе империя Общо война в моя компютър |
|
| |||
| |||
| В общи линии хвърлят пари по стария хардуер, като това не е много добра идея: ти свърши платят много пари за нещата, които не могат да си повторна употреба, и че е bottlenecked от други компоненти. Най-добрите игри AGP карта е AGP вариант на 3850, но за тази цена (обикновено $ 125 - $ 150 USD), която по-добре, просто спестяване за нова настройка и ще се пускат в процесор ограничения. Всяко използване на чипсет AGP ще има процесор, който работи империя: Общо война като слайдшоу с изключение на най-ниските настройки.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Аз купува AGP карта за моята crappy COMP отпреди 2 години (тогава е била твърде остаряла) за 200 $. Това е невероятно, може да работи Diablo 2 в Макс settingsl XD Но в цялата сериозност, това е точно както каза Carbon; спаси парите, тъй като разходите за стари части мога да ти на 100 пъти по-добре на по-модерни неща, и тя ще ви спести много в края. Ако тя все пак е абсолютно необходимо, това е една Купих http://www.ebuyer.com/product/146430 Той е в действие и някои нови игри най-ниски средни настройки, най-скорошен пример ще бъде fear2. Не съм съвсем сигурен какво Shader е, но някои от тази страница http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 споменем това, дали не е правото аз не съм напълно сигурен. |
|
| |||
| |||
| Благодарим ви, че 4 х |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Имате нужда от ATI видео карта. Аз съм малко по нов | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 6 | 19 Jan 2009 15:22 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Pixel Shader 1,1 проблеми ... | tekp | PC & конзолата Gaming | 4 | 4 май 2008 г. 07:16 |
| Помощ с PSU и видео карта | Ster | Случаи & Power Доставки | 2 | 20 декември 2007 18:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |