по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Видео карта - Нуждаете AGP Shader 2.0

Reply

Нишка Инструменти
Old 17-ти май 2009 г., 09:12
Новите държави Група

Default Видео карта - Нуждаете AGP Shader 2.0

Im Търся карта за моя компютър, но се нуждаят от AGP Shader 2.0 за моя компютър .. Казаха ми да гледам на Ebuyer.com но Im не сте сигурни за 1 аз нужда ... Помощ моля
Old 17-ти май 2009 г., 21:41
Номер на групата

Защо се нуждаем от картата?

AGP е остарял, той вероятно ще е загуба на пари.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 17-ти май 2009 г., 23:49
Новите държави Група

Тъй като този какво Айв имам в моя компютър вече е и човекът, на PC WORLD каза той арго бъде обновен, имам нужда от това да играе империя Общо война в моя компютър
Old 18-ти май 2009 г., 09:43
Номер на групата

В общи линии хвърлят пари по стария хардуер, като това не е много добра идея: ти свърши платят много пари за нещата, които не могат да си повторна употреба, и че е bottlenecked от други компоненти.

Най-добрите игри AGP карта е AGP вариант на 3850, но за тази цена (обикновено $ 125 - $ 150 USD), която по-добре, просто спестяване за нова настройка и ще се пускат в процесор ограничения. Всяко използване на чипсет AGP ще има процесор, който работи империя: Общо война като слайдшоу с изключение на най-ниските настройки.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 18-ти май 2009 г., 21:25
Член Група

Аз купува AGP карта за моята crappy COMP отпреди 2 години (тогава е била твърде остаряла) за 200 $. Това е невероятно, може да работи Diablo 2 в Макс settingsl XD

Но в цялата сериозност, това е точно както каза Carbon; спаси парите, тъй като разходите за стари части мога да ти на 100 пъти по-добре на по-модерни неща, и тя ще ви спести много в края. Ако тя все пак е абсолютно необходимо, това е една Купих http://www.ebuyer.com/product/146430 Той е в действие и някои нови игри най-ниски средни настройки, най-скорошен пример ще бъде fear2. Не съм съвсем сигурен какво Shader е, но някои от тази страница http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 споменем това, дали не е правото аз не съм напълно сигурен.
Old 20 май 2009, 13:35
Новите държави Група

Благодарим ви, че 4 х
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам Елиоинай Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2009 14:49
Имате нужда от ATI видео карта. Аз съм малко по нов ashaiba Графика на карти & Монитори 6 19 Jan 2009 15:22
Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget demon102 Графика на карти & Монитори 3 2-ро Aug 2008 13:32
Pixel Shader 1,1 проблеми ... tekp PC & конзолата Gaming 4 4 май 2008 г. 07:16
Помощ с PSU и видео карта Ster Случаи & Power Доставки 2 20 декември 2007 18:04
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc