![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Im hledáte kartu pro svůj počítač, ale potřebují AGP Shader 2.0 Pro mého PC .. Bylo mi řečeno, že se podívat na Ebuyer.com im ale nejste jisti, ze i potřebu 1 Pomozte prosím ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč potřebujete kartu? AGP je zastaralý, je to pravděpodobně bude plýtvání penězi.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Protože to je to, co IVE mám v počítači již i na PC World muž uvedl, že nelze být modernizovány, i need to hrát říše totální války na svém PC |
|
| |||
| |||
| Obecně lze říci, házení peněz na starý hardware, jako že není dobrý nápad: jste nakonec zaplatí spoustu peněz za věci nemůžete nikdy opětovné použití, a že je úzké do jiné složky. Nejlepší herní karta AGP je AGP variantou je 3850, ale za cenu, že (obvykle $ 125 - $ 150 USD), kterou jste lépe právě úspory pro nové nastavení a budete běží na procesoru omezení. Jakékoli použití čipsetu AGP bude mít procesor, který běží říše: Celkem války jako prezentaci pouze na nejnižší nastavení.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| I koupil AGP kartu pro můj mizerný comp 2 roky (byl pak příliš zastaralý) za 200 $. Je úžasné, můžete spustit diablo 2 na max settingsl XD Ale ve všech vážnost, je to přesně tak, jak řekl Carbon; ušetřit peníze, protože náklady na staré díly může vám to 100 krát lepší více moderní věci, a to ušetřit hodně do konce. Pokud budete potřebovat i když absolutně, což je na jedné Koupil jsem http://www.ebuyer.com/product/146430 a běží některé nové hry na nízké-středně nastavení nejnovějším příkladem by fear2. Já nejsem úplně jistý, co je shader, ale někteří na této stránce http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 zmínit to, zda je to není ten správný si nejsem úplně jistý. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme vám, že 4 x |