manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Video kartice - Need AGP SHADER 2,0

Reply

Thread Tools
Old 17 svi 2009, 09:12
Novi član grupe

Im tražite karticu za moj PC, ali potreban SHADER AGP 2.0 za moj pc .. rečeno mi je da pogledaš na Ebuyer.com, ali im ne siguran od 1 i trebaju pomoć ... molim
Old 17 svi 2009, 21:41
Donatorska Grupa

Zašto vam je potrebna kartica?

AGP je zastarjela, to je vjerojatnije da će biti rasipanje novca.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 17 svi 2009, 23:49
Novi član grupe

Jer taj što imam je dobio u moj pc već i čovjek na svijetu, rekao je on pc licemjerje biti unaprijeđeni, to mi je potrebno za igru Empire totalnog rata na moj pc
Old 18 svi 2009, 09:43
Donatorska Grupa

Općenito govoreći bacanje novaca na stari hardver kao da nije baš dobra ideja: vi završiti plaćajući puno novaca za nešto da ne možete uvijek ponovno i to je bottlenecked drugim komponentama.

Najbolji gaming AGP kartica je AGP varijanta od 3850, ali za tu cijenu (obično $ 125 - $ 150 USD) ste bogatiji samo ušteda za novu postavu i da ćete se prikazivati u procesor ograničenja. Bilo koji chipset koristi AGP će imati procesor koji pokreće Empire: Total War poput SlideShow osim na najmanjim postavkama.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 18 svi 2009, 21:25
Member Group

Ja kupio jedan AGP karticu za moj comp jebani 2 godine (tada je bio previše zastarjeli) za 200 $. It's amazing, mogu pokrenuti Diablo 2 na max settingsl XD

Ali u svim težini, to je točno onako kako je rekao Carbon; spremili novac od troškova za stare dijelove mogu dobiti ti je 100 puta bolji od više modernih stvari, i ona će uštedjeti mnogo na kraju. Ako je potrebno apsolutno ipak, ovo je jedan kupila http://www.ebuyer.com/product/146430 i to traje nekih novih igara na low-medium postavki najnovijih primjer bio bi fear2. Im 'ne potpuno siguran što shader je, ali neki na ovoj stranici http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 spomenuti i to, a ne da li je to pravo neki nisam posve siguran.
Old 20 svi 2009, 13:35
Novi član grupe

Hvala vam što 4 x
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.