![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im tražite karticu za moj PC, ali potreban SHADER AGP 2.0 za moj pc .. rečeno mi je da pogledaš na Ebuyer.com, ali im ne siguran od 1 i trebaju pomoć ... molim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto vam je potrebna kartica? AGP je zastarjela, to je vjerojatnije da će biti rasipanje novca.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jer taj što imam je dobio u moj pc već i čovjek na svijetu, rekao je on pc licemjerje biti unaprijeđeni, to mi je potrebno za igru Empire totalnog rata na moj pc |
|
| |||
| |||
| Općenito govoreći bacanje novaca na stari hardver kao da nije baš dobra ideja: vi završiti plaćajući puno novaca za nešto da ne možete uvijek ponovno i to je bottlenecked drugim komponentama. Najbolji gaming AGP kartica je AGP varijanta od 3850, ali za tu cijenu (obično $ 125 - $ 150 USD) ste bogatiji samo ušteda za novu postavu i da ćete se prikazivati u procesor ograničenja. Bilo koji chipset koristi AGP će imati procesor koji pokreće Empire: Total War poput SlideShow osim na najmanjim postavkama.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ja kupio jedan AGP karticu za moj comp jebani 2 godine (tada je bio previše zastarjeli) za 200 $. It's amazing, mogu pokrenuti Diablo 2 na max settingsl XD Ali u svim težini, to je točno onako kako je rekao Carbon; spremili novac od troškova za stare dijelove mogu dobiti ti je 100 puta bolji od više modernih stvari, i ona će uštedjeti mnogo na kraju. Ako je potrebno apsolutno ipak, ovo je jedan kupila http://www.ebuyer.com/product/146430 i to traje nekih novih igara na low-medium postavki najnovijih primjer bio bi fear2. Im 'ne potpuno siguran što shader je, ali neki na ovoj stranici http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 spomenuti i to, a ne da li je to pravo neki nisam posve siguran. |
|
| |||
| |||
| Hvala vam što 4 x |