![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Im looking for a kártyát, de én pc szüksége AGP Shader 2.0 For my pc .. én mondtam, hogy nézd Ebuyer.com im de nem biztos az 1 szükségem van ... Súgó kérem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért van szükség a kártya? AGP elavult, akkor valószínűleg lesz kidobott pénz.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mert amit mi ive got in my pc is, és az ember a pc világ azt mondta, hogy vidám bővíthető, kell, hogy játszanak Empire Total War on my pc |
|
| |||
| |||
| Általánosságban throwing pénz a régi, mint a hardver, ami nem túl jó ötlet: ha a végén fizet egy csomó pénzt, amit nem lehet soha az újrafelhasználás és ez bottlenecked más elemeket. A legjobb AGP kártya a szerencsejáték AGP változata a 3850, de ez az ár (általában $ 125 - $ 150 USD) te jobban csak megtakarítás az új beállítás, és akkor fut a processzor korlátozásokat. Minden lapkakészletet használó AGP megy, hogy a processzor futtatja Empire: Total War, mint egy diavetítés, kivéve a legkisebb beállításokat.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Vettem egy AGP kártya az én tetves MEGEGYEZÉSES 2 évvel ezelőtt (akkor is elavult volt) a 200 $. Hihetetlen, futtatható a Diablo 2, max settingsl XD De minden komolyságát, ez pontosan Carbon mondta, mentse el a pénzt, mivel a költségét a régi részek kapni a 100-szer jobb a korszerűbb cuccok, és megmenti egy csomó a végén. Ha feltétlenül szüksége van rá, hogy ez az egyik vettem http://www.ebuyer.com/product/146430 és ez ellentmond néhány új játékokat, alacsony-közepes beállítások legutóbbi példa lehet fear2. Nem vagyok teljesen biztos benne, milyen shader van, de néhány ezen az oldalon http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 Említette, hogy nem ez az igazit nem vagyok teljesen biztos. |
|
| |||
| |||
| Köszönjük, hogy a 4 x |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Need ATi video kártya. Én kissé új | ashaiba | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 19. január 2009 15:22 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Pixel Shader 1,1 problémák ... | tekp | PC és konzol játékok | 4 | 4. május 2008 07:16 |
| Segítség a tápegység és a Videó kártya | Ster | Cases & Power Supplies | 2 | 20. december 2007 18:04 |
| Téma eszközök | |
| |