mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Vaizdo plokštė - Need AGP Shader 2.0

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 17, 2009, 09:12
Naujas Narys

Default Vaizdo plokštė - Need AGP Shader 2.0

Im looking for kortele mano PC, bet reikia AGP Shader 2.0 Nes mano pc .. man buvo pasakyta, kad atrodys Ebuyer.com but im not sure of 1 Man reikia ... Help please
Old Gegužė 17, 2009, 21:41
Donorų grupės

Kodėl reikia kortele?

AGP yra pasenusi, tai greičiausiai bus pinigų švaistymas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gegužė 17, 2009, 23:49
Naujas Narys

Kadangi Thats what ive got mano PC jau ir vyras prie PC World "sakė, kad cant būti modernizuotos, man reikia kad jis vaidina Empire Total War on my PC
Old Gegužė 18, 2009, 09:43
Donorų grupės

Apskritai mėtyti pinigus į seną įrangą, pavyzdžiui, kad nėra labai gera idėja: jūs galiausiai tenka mokėti didelius pinigus už tai, kas jums negali kada pakartotinai naudoti, ir kad tai pašalinus kitų komponentų.

Geriausia AGP-žaidimų kortelės AGP variantą 3.850 tačiau ta kaina (paprastai $ 125 - $ 150 USD), jūs geriau tik taupyti naujo setup ir būsite rodyti į procesoriaus apribojimai. Bet Chipset naudojant AGP teks procesorių, kuris veikia Empire: Total War, kaip tik dėl mažiausios Nustatymai skaidrių peržiūrą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gegužė 18, 2009, 21:25
Narys

Nusipirkau AGP kortelės Mano Crappy COMP 2 metus (buvo pasenusi ten pat) už 200 $. It's amazing, galima paleisti diablo 2 tuo Max settingsl XD

Tačiau visos rimtai, tai tiksliai, kaip anglies pasakė taupyti pinigus, nes dėl senų dalių vertė gali jums yra 100 kartų geresnis ir labiau šiuolaikinės medžiagos ir bus sutaupyti galiausiai aikštelė. Jei būtinai reikia, nors tai yra vienas aš nusipirkau http://www.ebuyer.com/product/146430 ir jis paleidžia keletą naujų žaidimų mažos ar vidutinės parametrus, naujausias pavyzdys būtų fear2. Aš nesu visiškai tikras, ką Shader yra, bet kai kurie šiame puslapyje http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 paminėti tai, ar ji yra dešinėje nesu visiškai tikras.
Old Gegužė 20, 2009, 13:35
Naujas Narys

Dėkojame, kad 4 x
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.