![]() |
|
| |||
| |||
| Im meklē karte manu pc bet vajadzīga AGP Shader 2.0 manu pc .. man lika paskatīties uz Ebuyer.com bet im nav pārliecināti, ka 1 i need ... Help, lūdzu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāpēc jums vajag karti? AGP ir novecojis, visticamāk, būs naudas izšķiešana.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jo thats kas ive got my pc jau ir un cilvēks pc pasaule teica tā aprunāt jāmodernizē, man vajag atskaņot impēriju total war uz mana pc |
|
| |||
| |||
| Vispārēji runājot throwing naudu veco aparatūru, piemēram, ka nav ļoti laba ideja: jūs galu galā maksāt daudz naudas stuff Jūs nevarat kādreiz atkārtoti un tas ir novērsis trūkumus ar citiem komponentiem. Labākais AGP spēļu karte ir AGP variants 3.850, bet par šo cenu (parasti $ 125 - $ 150 USD), jūs esat labāk vienkārši ietaupījums jaunu setup un jūs būsiet nokļūšanu procesora ierobežojumi. Jebkurš chipset izmantojot AGP gatavojas ir procesors, kas vada Empire: Total War kā slaidrādi izņemot zemāko iestatījumus.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Iegādājos AGP karti savam crappy comp 2 gadus atpakaļ (bija novecojis, tad pārāk) 200 $. Tas ir pārsteidzošs, var palaist Diablo 2 pie max settingsl XD Bet visos nopietnību, tas ir tieši tā kā oglekļa teica ietaupīt naudu, jo izmaksas par veco daļu var iegūt jums 100 ir reizes labāk modernāka stuff, un tas ietaupīs daudz beigām. Ja jums ir absolūti nepieciešams tā tomēr šī ir viena es nopirku http://www.ebuyer.com/product/146430 un tas ilgst dažas jaunas spēles ar zemiem vidējiem iestatījumiem Visjaunākais piemērs būtu fear2. Es neesmu pilnīgi pārliecināts, ko shader ir, bet daži par šo lapu http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 pieminēt to, vai nav tas pareizais es neesmu pilnīgi pārliecināts. |
|
| |||
| |||
| Paldies 4, ka x |
![]() |
|
| Bookmarks |