rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Karta wideo - Potrzeba AGP Shader 2.0

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 maja 2009, 09:12
Nowe państwa grupy

Default Karta wideo - Potrzeba AGP Shader 2.0

Im looking for a karty do mojego komputera, ale potrzebujesz AGP Shader 2.0 Na moim komputerze .. Powiedziano mi patrzeć na Ebuyer.com ale im nie ma pewności co do 1 i potrzebują pomocy ... proszę
Old 17 maja 2009, 21:41
Grupa dawcy

Dlaczego potrzebny jest karta?

AGP jest przestarzały, to prawdopodobnie będzie stratą pieniędzy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 17 maja 2009, 23:49
Nowe państwa grupy

Ponieważ thats what ive dostał w moim komputerze i już człowiek na świecie powiedział, że PC cant być modernizowane, i trzeba go odtworzyć imperium Total War na moim komputerze
Old 18 maja 2009, 09:43
Grupa dawcy

Ogólnie rzecz biorąc wyrzucanie pieniędzy w stary sprzęt jak nie jest to bardzo dobry pomysł: skończysz płacą sporo pieniędzy na rzeczy nie można nigdy wielokrotnego użytku i że jest bottlenecked przez inne składniki.

Najlepszych gier AGP karty AGP wariant z 3850, ale do tej ceny (zwykle 125 dolarów - 150 dolarów USD) you're lepiej tylko oszczędności dla nowych instalacji i będziesz być uruchomiony w procesor ograniczenia. Każdy z wykorzystaniem chipsetu AGP będzie mieć procesor, który uruchamia Empire: Total War jak pokaz slajdów z wyjątkiem najniższego ustawienia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 18 maja 2009, 21:25
Członek grupy

Kupiłem jeden AGP karty crappy mój komp 2 lata temu (był wtedy zbyt przestarzały) do 200 $. It's amazing, mogą uruchamiać diablo 2 na max settingsl XD

Ale we wszystkich powagę, to dokładnie tak, jak powiedział węgla; zaoszczędzić pieniądze, ponieważ koszt starych części może Ci 100 razy lepsze jest bardziej nowoczesne rzeczy, a to pozwala użytkownikowi zaoszczędzić na końcu. Jeśli absolutnie potrzebne choć jest to jeden Kupiłem http://www.ebuyer.com/product/146430 i uruchamia niektóre nowe gry na niskich średnich ustawień Ostatnim przykładem będzie fear2. Nie jestem całkowicie pewien, co jest shaderów, ale niektórzy na tej stronie http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 wspomina go, czy nie jest to słuszna nie jestem całkowicie pewien.
Old 20 maja 2009, 13:35
Nowe państwa grupy

Dziękujemy, że x 4
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.