![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Im looking for a karty do mojego komputera, ale potrzebujesz AGP Shader 2.0 Na moim komputerze .. Powiedziano mi patrzeć na Ebuyer.com ale im nie ma pewności co do 1 i potrzebują pomocy ... proszę
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dlaczego potrzebny jest karta?
AGP jest przestarzały, to prawdopodobnie będzie stratą pieniędzy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ponieważ thats what ive dostał w moim komputerze i już człowiek na świecie powiedział, że PC cant być modernizowane, i trzeba go odtworzyć imperium Total War na moim komputerze
|
|
|
|||
|
|||
|
Ogólnie rzecz biorąc wyrzucanie pieniędzy w stary sprzęt jak nie jest to bardzo dobry pomysł: skończysz płacą sporo pieniędzy na rzeczy nie można nigdy wielokrotnego użytku i że jest bottlenecked przez inne składniki.
Najlepszych gier AGP karty AGP wariant z 3850, ale do tej ceny (zwykle 125 dolarów - 150 dolarów USD) you're lepiej tylko oszczędności dla nowych instalacji i będziesz być uruchomiony w procesor ograniczenia. Każdy z wykorzystaniem chipsetu AGP będzie mieć procesor, który uruchamia Empire: Total War jak pokaz slajdów z wyjątkiem najniższego ustawienia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Kupiłem jeden AGP karty crappy mój komp 2 lata temu (był wtedy zbyt przestarzały) do 200 $. It's amazing, mogą uruchamiać diablo 2 na max settingsl XD
Ale we wszystkich powagę, to dokładnie tak, jak powiedział węgla; zaoszczędzić pieniądze, ponieważ koszt starych części może Ci 100 razy lepsze jest bardziej nowoczesne rzeczy, a to pozwala użytkownikowi zaoszczędzić na końcu. Jeśli absolutnie potrzebne choć jest to jeden Kupiłem http://www.ebuyer.com/product/146430 i uruchamia niektóre nowe gry na niskich średnich ustawień Ostatnim przykładem będzie fear2. Nie jestem całkowicie pewien, co jest shaderów, ale niektórzy na tej stronie http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 wspomina go, czy nie jest to słuszna nie jestem całkowicie pewien. |
|
|
|||
|
|||
|
Dziękujemy, że x 4
|