mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Video card - Aveţi nevoie de AGP Shader 2.0

Reply

Thread Tools
Old 17 mai 2009, 09:12
Noile state Group

Default Video card - Aveţi nevoie de AGP Shader 2.0

Im caută un card pentru PC-ul meu, dar au nevoie de un AGP Shader 2.0 pentru PC-ul meu .. mi sa spus să te uiţi pe Ebuyer.com im, dar nu sunt sigur de la 1 am nevoie de ajutor vă rog ...
Old 17 mai 2009, 21:41
Grupul de donator

De ce aveţi nevoie de carte?

AGP este depăşit, este probabil ca va fi o risipă de bani.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 17 mai 2009, 23:49
Noile state Group

Pentru că ceea ce thats ive luat deja în bucăţi şi omul de la PC World a spus-o cant fi actualizat, am nevoie de ea pentru a juca imperiu total de război de pe PC-ul meu
Old 18 mai 2009, 09:43
Grupul de donator

În general vorbind aruncat cu bani de la hardware-ul vechi ca asta nu este o idee foarte buna: nu ajunge să plătiţi o gramada de bani pentru lucruri ce nu pot vreodată rata de refolosire şi de faptul că este bottlenecked de către alte componente.

Cele mai bune jocuri AGP carte este AGP varianta din 3850, dar pentru că preţul (de obicei, $ 125 - $ 150 USD) pe care îl mai bine doar de economisire pentru o nouă instalare şi veţi fi difuzate în procesor limitări. Orice folosind chipset-ul AGP se întâmplă să aibă un procesor care ruleaza Empire: Total War ca un slideshow cu excepţia de pe cel mai mic setări.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 18 mai 2009, 21:25
Grupul de stat

I-am cumpărat o carte pentru AGP meu nasol comp 2 ani în urmă (a fost depăşite atunci prea) pentru 200 $. Este uimitor, poate rula Diablo 2 la max settingsl XD

Dar, în toate gravitate, este exact aşa cum a spus de carbon; economisi bani, deoarece costurile de vechi piese te poate 100 de ori mai bine de mai multe lucruri moderne, şi-l va salva o mulţime în cele din urmă. Dacă aveţi nevoie de el, deşi absolut, aceasta este o I-am cumpărat http://www.ebuyer.com/product/146430 şi nu mai rămâne câteva jocuri noi de la low-mediu setări, cel mai recent exemplu ar fi fear2. Nu sunt total sigur ce Shader este, dar unii de pe această pagină http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 mentionati-le, dacă nu este dreptul de una nu sunt în totalitate sigur.
Old 20 mai 2009, 13:35
Noile state Group

Vă mulţumim că x 4
Reply

Register

Marcaje