menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafická karta - AGP Potreba Shader 2.0

Reply

Thread Tools
Old 17. mája 2009, 09:12
Nový člen skupiny

Default Grafická karta - AGP Potreba Shader 2.0

Im hľadáte kartu pre svoj počítač, ale potrebujú AGP Shader 2.0 Pre môjho PC .. Bolo mi povedané, že sa pozrieť na Ebuyer.com im ale nie ste istí, ze i potrebu 1 Pomôžte prosím ...
Old 17. mája 2009, 21:41
Darcu Skupina

Prečo potrebujete kartu?

AGP je zastaraný, je to pravdepodobne bude plytvaniu peniazmi.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 17. mája 2009, 23:49
Nový člen skupiny

Pretože to je to, čo IVE mám v počítači už aj na PC World muž uviedol, že nemožno byť modernizované, i need to hrať ríše totálnej vojny na svojom PC
Old 18. mája 2009, 09:43
Darcu Skupina

Všeobecne možno povedať, hádzanie peňazí na starý hardvér, ako že nie je dobrý nápad: ste nakoniec zaplatí veľa peňazí za veci nemôžete nikdy opätovné použitie, a že je úzkej do inej zložky.

Najlepšie herné karta AGP je AGP variantom je 3850, ale za cenu, že (obvykle $ 125 - $ 150 USD), ktorú ste lepšie práve úspory pre nové nastavenie a budete beží na procesore obmedzenia. Akékoľvek použitie čipsetu AGP bude mať procesor, ktorý beží ríše: Celkom vojny ako prezentáciu iba na najnižšiu nastavenia.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 18. mája 2009, 21:25
Člen Skupina

I kúpil AGP kartu pre môj mizerný comp 2 roky (bol potom príliš zastaralý) za 200 $. Je úžasné, môžete spustiť diablo 2 na max settingsl XD

Ale vo všetkých vážnosť, je to presne tak, ako povedal Carbon; ušetriť peniaze, pretože náklady na staré diely môže vám to 100 krát lepšie viac moderné veci, a to ušetriť veľa do konca. Ak budete potrebovať aj keď absolútne, čo je na jednej Koupil jsem http://www.ebuyer.com/product/146430 a beží niektoré nové hry na nízke-stredne nastavenia najnovším príkladom by fear2. Já nejsem úplne istý, čo je shader, ale niektorí na tejto stránke http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 spomenúť to, či je to nie je ten správny si nie som úplne istý.
Old 20. mája 2009, 13:35
Nový člen skupiny

Ďakujeme vám, že 4 x
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. marca 2009 14:49
Grafická karta ATi potreba. Som niečo nové ashaiba Graphics Cards & Monitory 6 19. januára 2009 15:22
Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. augusta 2008 13:32
Pixel Shader 1.1 problémy ... tekp PC a herné konzoly 4 4. mája 2008 07:16
Pomoc s PSU a video karty Ster Prípady & Napájacie zdroje 2 20. december 2007 18:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.