![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im hľadáte kartu pre svoj počítač, ale potrebujú AGP Shader 2.0 Pre môjho PC .. Bolo mi povedané, že sa pozrieť na Ebuyer.com im ale nie ste istí, ze i potrebu 1 Pomôžte prosím ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo potrebujete kartu? AGP je zastaraný, je to pravdepodobne bude plytvaniu peniazmi.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pretože to je to, čo IVE mám v počítači už aj na PC World muž uviedol, že nemožno byť modernizované, i need to hrať ríše totálnej vojny na svojom PC |
|
| |||
| |||
| Všeobecne možno povedať, hádzanie peňazí na starý hardvér, ako že nie je dobrý nápad: ste nakoniec zaplatí veľa peňazí za veci nemôžete nikdy opätovné použitie, a že je úzkej do inej zložky. Najlepšie herné karta AGP je AGP variantom je 3850, ale za cenu, že (obvykle $ 125 - $ 150 USD), ktorú ste lepšie práve úspory pre nové nastavenie a budete beží na procesore obmedzenia. Akékoľvek použitie čipsetu AGP bude mať procesor, ktorý beží ríše: Celkom vojny ako prezentáciu iba na najnižšiu nastavenia.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| I kúpil AGP kartu pre môj mizerný comp 2 roky (bol potom príliš zastaralý) za 200 $. Je úžasné, môžete spustiť diablo 2 na max settingsl XD Ale vo všetkých vážnosť, je to presne tak, ako povedal Carbon; ušetriť peniaze, pretože náklady na staré diely môže vám to 100 krát lepšie viac moderné veci, a to ušetriť veľa do konca. Ak budete potrebovať aj keď absolútne, čo je na jednej Koupil jsem http://www.ebuyer.com/product/146430 a beží niektoré nové hry na nízke-stredne nastavenia najnovším príkladom by fear2. Já nejsem úplne istý, čo je shader, ale niektorí na tejto stránke http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 spomenúť to, či je to nie je ten správny si nie som úplne istý. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme vám, že 4 x |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potreba. Som niečo nové | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. januára 2009 15:22 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Pixel Shader 1.1 problémy ... | tekp | PC a herné konzoly | 4 | 4. mája 2008 07:16 |
| Pomoc s PSU a video karty | Ster | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 20. december 2007 18:04 |
| Thread Tools | |
| |