![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sohbet için bir kart arıyor benim PC ama AGP Shader 2.0 .. bilgisayar ben Ebuyer.com görmek için ancak 1 i emin im değil söylendi benim ihtiyacım var ... lütfen Yardım gerek
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Neden kart gerekiyor?
AGP, büyük olasılıkla para kaybı olacak eski.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Çünkü şu ne benim zaten ve adam PC PC Dünyaya var ive bu cant yükseltilemez söyledi, ben on my PC toplam savaş imparatorluk oynamak gerekiyor
|
|
|
|||
|
|||
|
Genellikle eski donanım para atma konuşma böyle değil çok iyi bir fikir olabilir: kadar şeyler için asla yeniden yapabilirsiniz para ödeyerek bitirmek ve diğer bileşenleri ile bottlenecked olduğunu.
En iyi AGP oyun kartı 3850 ve AGP değişik ama o fiyat (genellikle $ 125 - $ 150 USD) sen daha yeni bir kurulum için tasarruf ve işlemci sınırlamaları halinde çalışan duyarız ettiğiniz için. Herhangi bir yongatakımının AGP kullanarak işlemcisi İmparatorluğu çalışır: Toplam Savaş düşük ayarları dışında bir slayt gösterisi gibi sahip oluyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben rezil Zorunlu 2 yıl önce (daha sonra da) için 200 $ eski bir AGP kartı aldım. Bu, Diablo 2 max settingsl XD çalıştırılacak şaşırtıcı's
Olarak Karbon söyledi Ama ciddiyeti, it's exactly; eski parçalar için maliyet beri tasarruf daha modern şeyler 100's kez alabilir ve bunu sonunda çok kaydeder. Eğer kesinlikle rağmen gerekirse, bu benim satın olduğunu http://www.ebuyer.com/product/146430 ve, en son örnek fear2 olacağını düşük-orta ayarları bazı yeni oyunlar çalışır. Ben tamamen shade ne olduğunu, ama emin değilim bu sayfada http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 , whether it buradan tamamen emin değilim bunu belirtmek. |
|
|
|||
|
|||
|
4 Thank x
|