![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Im шукає карти для мого ПК, але необхідно AGP Shader 2.0 Для мого PC .. мені сказали, щоб подивитися на Ebuyer.com але їм не впевнені в 1 I Need Help Please ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому Вам потрібна картка? AGP застаріло, воно, швидше за все, буде марною тратою грошей.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Оскільки Thats What Ive отримали в моєму комп'ютері вже і людиною на PC World сказала вона нахиляє бути оновлені, мені потрібно грати імперії тотальну війну на моєму комп'ютері |
|
| |||
| |||
| Порожнина тіла витратити гроші на старому обладнанні, як це не дуже гарна ідея: ви в кінцевому підсумку платити величезні гроші за речі ви ніколи не може повторно і це bottlenecked іншими компонентами. AGP кращих ігор карти AGP варіанті в 3850, але за таку ціну (як правило, $ 125 - $ 150 USD) вам краще просто для збереження нової установки і вам доведеться працювати в процесорі обмежень. Будь-яке використання мікросхем AGP матиме процесор, який працює Empire: Total War, як слайд-шоу, за винятком найнижчих настройках.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я купила карту AGP для моєї Crappy Comp 2 роки тому (був тоді занадто застарілий) за 200 $. Дивно, може працювати Diablo 2 при макс settingsl XD Але з усією серйозністю, то точно так, як сказав вуглецю; заощадити кошти, оскільки витрати по старій частині можуть вам's 100 разів краще, більш сучасні речі, і це заощадить вам багато в кінці. Якщо Ви абсолютно необхідно, бо воно, це та, яку я купила http://www.ebuyer.com/product/146430 і він виконує деякі нові ігри на низьких-середніх настройках, самим останнім прикладом буде FEAR2. Я не зовсім впевнений, що Шейдер, але деякі на цій сторінці http://www.ebuyer.com/search?page=1&&q=agp&cat=48 за що, не будь це права одного я не зовсім впевнений. |
|
| |||
| |||
| Спасибі, що 4 X |