![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз съм нов тук и съм като има проблем с другия ми компютър. Опитах се да надстроите графични карти и аз мисля, че счупи нещо, с компютъра изключен и включен в графика на expasion картата в слота, аз включен монитора в нея и нищо не станало, така че се отстраняват на картата и монитора, включен в оригиналната слота (картата ми е присъщо) и не мога да получа дисплея на монитора. Аз опитах 3 различни монитори и включен в клавир. Има ли някой знае какво може да бъде наред с моя компютър? на компютъра започва с глоба до beeping не, аз просто не може да се показва на монитора. |
|
| |||
| |||
| Im geussing че VGA режим е остана за "външни", защото на новата видео карта. да се определи, че имате нужда да възстановите настройките на BIOS чрез изключване на компютъра и да извадите сребърна монета клетъчна батерия за около 5 минути след това вместо него отново и се надяваме, че той ще работи. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Имате нужда от ATI видео карта. Аз съм малко по нов | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 6 | 19 Jan 2009 15:22 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Видео карти Помощ | divindavid13 | Графика на карти & Монитори | 11 | 8 октомври 2007 13:15 |
| Видео карти | sam2545 | Графика на карти & Монитори | 12 | 3 Jul 2007 09:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |