по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

ВИДЕО КАРТА!, Помогни

Reply

Нишка Инструменти
Old 2-ри февруари 2008 год., 09:38
Новите държави Група

Default ВИДЕО КАРТА!, Помогни

Здравейте аз съм нов тук и съм като има проблем с другия ми компютър. Опитах се да надстроите графични карти и аз мисля, че счупи нещо, с компютъра изключен и включен в графика на expasion картата в слота, аз включен монитора в нея и нищо не станало, така че се отстраняват на картата и монитора, включен в оригиналната слота (картата ми е присъщо) и не мога да получа дисплея на монитора. Аз опитах 3 различни монитори и включен в клавир. Има ли някой знае какво може да бъде наред с моя компютър? на компютъра започва с глоба до beeping не, аз просто не може да се показва на монитора.
Old 3 февруари 2008, 15:18
Номер на групата

Default ВИДЕО КАРТА!, Помогни

Im geussing че VGA режим е остана за "външни", защото на новата видео карта.

да се определи, че имате нужда да възстановите настройките на BIOS чрез изключване на компютъра и да извадите сребърна монета клетъчна батерия за около 5 минути след това вместо него отново и се надяваме, че той ще работи.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам Елиоинай Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2009 14:49
Имате нужда от ATI видео карта. Аз съм малко по нов ashaiba Графика на карти & Монитори 6 19 Jan 2009 15:22
Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget demon102 Графика на карти & Монитори 3 2-ро Aug 2008 13:32
Видео карти Помощ divindavid13 Графика на карти & Монитори 11 8 октомври 2007 13:15
Видео карти sam2545 Графика на карти & Монитори 12 3 Jul 2007 09:29
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc