menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

VIDEO KARTY!, Prosím pomozte

Reply

Thread Nástroje
Old 2 února 2008, 09:38
Nový člen skupiny

Default VIDEO KARTY!, Prosím pomozte

Ahoj jsem tady nový a mám problém s mým jinými počítači. Pokusil jsem se upgradovat grafickou kartu, a myslím, že jsem něco rozbil, se počítač vypnutý i zapojen do grafické karty do slotu expasion, i zapojený monitor do něj a nic se stalo, takže i odstranit kartu a zapojit se do monitoru původní slot (moje karta je integrovaná) a nemůžu si zobrazení na monitoru. Jsem se pokusil 3 různé monitory a zapojen do klávesnice. Ví někdo, co by mohlo být špatného na mém počítači? spuštění počítače až pokuty bez beeping, já prostě nemůže mít displej na monitoru.
Old 3. února 2008, 15:18
Dárce Skupina

Default VIDEO KARTY!, Prosím pomozte

im geussing že vga režim je přilepená na 'externí', protože na nové grafické karty.

opravit jej musíte resetovat bios nastavení vypnutí PC a odstraňování stříbrné mince článkovou baterií po dobu asi 5 minut a pak je nahradí opět a doufejme, že to bude fungovat.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2009 14:49
Grafická karta ATi potřeba. Jsem něco nového ashaiba Graphics Cards & Monitory 6 19. ledna 2009 15:22
Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. srpna 2008 13:32
Grafická karta pomozte divindavid13 Graphics Cards & Monitory 11 8. října 2007 13:15
Grafická karta sam2545 Graphics Cards & Monitory 12 3. července 2007 09:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.