![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem tady nový a mám problém s mým jinými počítači. Pokusil jsem se upgradovat grafickou kartu, a myslím, že jsem něco rozbil, se počítač vypnutý i zapojen do grafické karty do slotu expasion, i zapojený monitor do něj a nic se stalo, takže i odstranit kartu a zapojit se do monitoru původní slot (moje karta je integrovaná) a nemůžu si zobrazení na monitoru. Jsem se pokusil 3 různé monitory a zapojen do klávesnice. Ví někdo, co by mohlo být špatného na mém počítači? spuštění počítače až pokuty bez beeping, já prostě nemůže mít displej na monitoru. |
|
| |||
| |||
| im geussing že vga režim je přilepená na 'externí', protože na nové grafické karty. opravit jej musíte resetovat bios nastavení vypnutí PC a odstraňování stříbrné mince článkovou baterií po dobu asi 5 minut a pak je nahradí opět a doufejme, že to bude fungovat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potřeba. Jsem něco nového | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. ledna 2009 15:22 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Grafická karta pomozte | divindavid13 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 8. října 2007 13:15 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. července 2007 09:29 |
| Thread Nástroje | |
| |