![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια είμαι καινούργιος εδώ και είμαι έχοντας ένα πρόβλημα με τις άλλες μου υπολογιστή. Προσπάθησα να αναβαθμίσει την κάρτα γραφικών και νομίζω ότι έσπασε κάτι, με τον υπολογιστή απενεργοποιείται i συνδεθεί η κάρτα γραφικών σε expasion την υποδοχή, την παρακολούθηση i εμβυσματωθούν σε αυτό και τίποτα δεν happend, έτσι αφαιρείται η κάρτα και να συνδεθεί η παρακολούθηση σε το πρωτότυπο του διαθέσιμου χρόνου χρήσης (κάρτα μου είναι ολοκληρωμένη) και δεν μπορώ να πάρετε μια εικόνα από την οθόνη. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές οθόνες και πληκτρολόγια συνδεθεί. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να είναι λάθος με τον υπολογιστή μου; την εκκίνηση του υπολογιστή μέχρι πρόστιμο που δεν beeping, απλά δεν μπορείτε να πάρετε μια εικόνα σε μια οθόνη. |
|
| |||
| |||
| im geussing ότι η vga mode έχει κολλήσει για την «εξωτερική», λόγω της νέας κάρτας οθόνης. για να το διορθώσετε θα χρειαστεί να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του BIOS με την απενεργοποίηση του υπολογιστή και την κατάργηση των κερμάτων του αργύρου κελί μπαταρία για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια τον αντικαθιστά και πάλι και ελπίζουμε ότι αυτό θα λειτουργήσει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Ανάγκη ATI κάρτα βίντεο. Είμαι κάπως νέο | ashaiba | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 19 Ιαν 2009 15:22 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Βίντεο κάρτα βοήθεια | divindavid13 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 8 Οκτ 2007 13:15 |
| Video card | sam2545 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 3η Ιουλ 2007 09:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |