manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

VIDEO KARTICE!, Molim pomoć

Reply

Thread Tools
Old 2. veljača 2008, 09:38
Novi član grupe

Default VIDEO KARTICE!, Molim pomoć

Zdravo ja sam novi ovdje i ja imati problema sa svojim drugim računalom. JA pokušao to ažurirati na grafičkom karticom i ja mislim da slomi nešto, uz računalo isključeno i priključen na grafiku karticu u utor expasion, i priključen monitor u nju i ništa happend, pa sam uklonio kartice i priključen monitor na originalni utor (moja kartica je integrirana) i ne mogu dobiti na ekranu monitora. Pokušao sam 3 različite prati i priključen na klavijaturama. Se bilo tko znati što bi moglo biti u redu s moje računalo? računalo pokreće se fino bez beeping, ja samo ne mogu dobiti na ekranu monitora.
Old 3. veljača 2008, 15:18
Donatorska Grupa

Default VIDEO KARTICE!, Molim pomoć

IM geussing da VGA modu je zaglavi na "vanjski", jer je novi video card.

moguće popraviti morate resetirati postavke BIOS-a putem isključivanja računala i uklanjanja srebrni novac cell baterija za oko 5 minuta pa zamjeni ga ponovno, i nadajmo se da će funkcionirati.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
RAM Video Card - laptop video kartice sisanje Elijoenaj Graphics Cards & Monitors 3 15. ožujak 2009 14:49
Trebate ATI grafičku karticu. Ja sam nešto novo ashaiba Graphics Cards & Monitors 6 19 siječanj 2009 15:22
Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget demon102 Graphics Cards & Monitors 3 2. kolovoz 2008 13:32
Video card help divindavid13 Graphics Cards & Monitors 11 8. listopad 2007 13:15
Video kartice sam2545 Graphics Cards & Monitors 12 3. srpnja 2007 09:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.