![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo ja sam novi ovdje i ja imati problema sa svojim drugim računalom. JA pokušao to ažurirati na grafičkom karticom i ja mislim da slomi nešto, uz računalo isključeno i priključen na grafiku karticu u utor expasion, i priključen monitor u nju i ništa happend, pa sam uklonio kartice i priključen monitor na originalni utor (moja kartica je integrirana) i ne mogu dobiti na ekranu monitora. Pokušao sam 3 različite prati i priključen na klavijaturama. Se bilo tko znati što bi moglo biti u redu s moje računalo? računalo pokreće se fino bez beeping, ja samo ne mogu dobiti na ekranu monitora. |
|
| |||
| |||
| IM geussing da VGA modu je zaglavi na "vanjski", jer je novi video card. moguće popraviti morate resetirati postavke BIOS-a putem isključivanja računala i uklanjanja srebrni novac cell baterija za oko 5 minuta pa zamjeni ga ponovno, i nadajmo se da će funkcionirati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Trebate ATI grafičku karticu. Ja sam nešto novo | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 6 | 19 siječanj 2009 15:22 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Video card help | divindavid13 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 8. listopad 2007 13:15 |
| Video kartice | sam2545 | Graphics Cards & Monitors | 12 | 3. srpnja 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |