![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia én új vagyok itt, és egy probléma van az én másik számítógépre. Próbáltam frissíteni a grafikus kártyát, és azt hiszem eltört valami, és a számítógép kikapcsol i csatlakoztatva a grafikus kártyát a nyílásba expasion, azt le kell zárni a monitort rá és semmi sem történt, ezért szüntették meg a kártyát, és le kell zárni a monitor a Az eredeti slot (my kártya van integrálva) és nem tudom, hogy a kijelző a monitort. Megpróbáltam 3 különböző monitor és billentyűzet csatlakoztatva van. Tudja valaki mi lehet a baj a számítógépet? A számítógép elindul bírság nem csipogó, I just can't get kijelző a monitort. |
|
| |||
| |||
| im geussing, hogy a VGA üzemmódban is beragadt a "külső", mert az új videokártya. A javítás meg kell állítani a BIOS-beállítások kikapcsolása a számítógép és megszüntetésének ezüst érem cella akkumulátor körülbelül 5 percig, majd az azt helyettesítő, és remélhetőleg működni fog. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Need ATi video kártya. Én kissé új | ashaiba | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 19. január 2009 15:22 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Videokártya help | divindavid13 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 8. október 2007 13:15 |
| Videokártya | sam2545 | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 3. július 2007 09:29 |
| Téma eszközök | |
| |