פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

כרטיס המסך!, אנא עזור

Reply

שרשרת כלים
Old 2 פבואר 2008, 09:38
קבוצת חברות חדשות

Default כרטיס המסך!, אנא עזור

היי אני חדש כאן, אני נתקל בבעיה עם המחשב השני שלי. ניסיתי לשדרג את כרטיס המסך ואני חושב שברתי משהו, עם המחשב כבוי אני פקוק של כרטיס המסך לתוך משבצת expasion, אני פקוק את לפקח אליו, happend כלום, אז אני מוסרת את כרטיס פקוק לנטר את לתוך משבצת המקורי (שלי כרטיס משולב) ואני לא יכול לקבל את התצוגה כדי לפקח. ניסיתי 3 שונים וכן מפקחת על מקלדות פקוק. מישהו יודע מה יכול להיות לא בסדר עם המחשב שלי? הפעלת המחשב למעלה לא בסדר עם beeping, אני פשוט לא יכול לקבל תצוגה על המסך.
Old 3 פברואר 2008, 15:18
קבוצת תורמים

Default כרטיס המסך!, אנא עזור

IM geussing כי VGA הוא תקוע על מצב 'חיצוני' כי החדש של כרטיס הווידאו.

כדי לתקן את זה אתה צריך לאפס את הגדרות ה-BIOS על ידי מכבה את המחשב ולהסיר את הסוללה נייד מטבע כסף בערך 5 דקות לאחר מכן המחליף את זה שוב אני מקווה שזה יעבוד.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה elioenai כרטיסי מסך & Monitors 3 15 מרץ 2009 14:49
צריך ATI כרטיס הווידאו. אני קצת חדש ashaiba כרטיסי מסך & Monitors 6 19th ינואר 2009 15:22
אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget demon102 כרטיסי מסך & Monitors 3 2nd אוגוסט 2008 13:32
עזרה כרטיס וידאו divindavid13 כרטיסי מסך & Monitors 11 8 אוקטובר 2007 13:15
כרטיס וידאו sam2545 כרטיסי מסך & Monitors 12 3rd יולי 2007 09:29
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.