![]() |
|
| |||
| |||
| היי אני חדש כאן, אני נתקל בבעיה עם המחשב השני שלי. ניסיתי לשדרג את כרטיס המסך ואני חושב שברתי משהו, עם המחשב כבוי אני פקוק של כרטיס המסך לתוך משבצת expasion, אני פקוק את לפקח אליו, happend כלום, אז אני מוסרת את כרטיס פקוק לנטר את לתוך משבצת המקורי (שלי כרטיס משולב) ואני לא יכול לקבל את התצוגה כדי לפקח. ניסיתי 3 שונים וכן מפקחת על מקלדות פקוק. מישהו יודע מה יכול להיות לא בסדר עם המחשב שלי? הפעלת המחשב למעלה לא בסדר עם beeping, אני פשוט לא יכול לקבל תצוגה על המסך. |
|
| |||
| |||
| IM geussing כי VGA הוא תקוע על מצב 'חיצוני' כי החדש של כרטיס הווידאו. כדי לתקן את זה אתה צריך לאפס את הגדרות ה-BIOS על ידי מכבה את המחשב ולהסיר את הסוללה נייד מטבע כסף בערך 5 דקות לאחר מכן המחליף את זה שוב אני מקווה שזה יעבוד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| צריך ATI כרטיס הווידאו. אני קצת חדש | ashaiba | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 19th ינואר 2009 15:22 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| עזרה כרטיס וידאו | divindavid13 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 8 אוקטובר 2007 13:15 |
| כרטיס וידאו | sam2545 | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 3rd יולי 2007 09:29 |
| שרשרת כלים | |
| |