mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

VIDEO KORTELĘ!, Please help

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 2, 2008, 09:38
Naujas Narys

Default VIDEO KORTELĘ!, Please help

Hi i am new here, ir man kyla problema su mano kito kompiuterio. Bandžiau atnaujinti grafikos plokštę, ir aš manau, sugedo kažkas su kompiuteriu išjungtas Aš prijungtas grafikos plokštę į expasion lizdo, i prijungtas monitorius į jį, ir nieko atsitiko, kad aš išimti kortelę ir prijungtas monitorius originalus lizdas (mano kortelė yra integruota) ir I can't get rodomas monitoriuje. Aš išbandžiau 3 skirtingų monitorių ir įjungtas klaviatūros. Ar kas nors žino kas gali būti negerai su mano kompiuteriu? kompiuteris pradeda iki bauda be garso signalų, I just can't get rodomas monitoriuje.
Old 3 vasaris 2008, 15:18
Donorų grupės

Default VIDEO KORTELĘ!, Please help

im geussing kad VGA yra įstrigo dėl "išorės", nes į naują vaizdo plokštę.

siekiant ją išspręsti reikia atstatyti BIOS nustatymus išjungti kompiuterį ir pašalinti sidabrinė moneta ląstelių baterija apie 5 minutes, tada pakeičia ją iš naujo ir tikiuosi, kad veiks.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia Elioenaj Graphics Cards & Monitoriai 3 Kovas 15, 2009 14:49
Need ATI vaizdo plokštę. Esu šiek tiek naujų ashaiba Graphics Cards & Monitoriai 6 19 sausis 2009 15:22
Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget demon102 Graphics Cards & Monitoriai 3 2 rugpjūtis 2008 13:32
Vaizdo plokštė Pagalba divindavid13 Graphics Cards & Monitoriai 11 8 spalis 2007 13:15
Vaizdo plokštė sam2545 Graphics Cards & Monitoriai 12 3 liepa 2007 09:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.