![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi i am new here, ir man kyla problema su mano kito kompiuterio. Bandžiau atnaujinti grafikos plokštę, ir aš manau, sugedo kažkas su kompiuteriu išjungtas Aš prijungtas grafikos plokštę į expasion lizdo, i prijungtas monitorius į jį, ir nieko atsitiko, kad aš išimti kortelę ir prijungtas monitorius originalus lizdas (mano kortelė yra integruota) ir I can't get rodomas monitoriuje. Aš išbandžiau 3 skirtingų monitorių ir įjungtas klaviatūros. Ar kas nors žino kas gali būti negerai su mano kompiuteriu? kompiuteris pradeda iki bauda be garso signalų, I just can't get rodomas monitoriuje. |
|
| |||
| |||
| im geussing kad VGA yra įstrigo dėl "išorės", nes į naują vaizdo plokštę. siekiant ją išspręsti reikia atstatyti BIOS nustatymus išjungti kompiuterį ir pašalinti sidabrinė moneta ląstelių baterija apie 5 minutes, tada pakeičia ją iš naujo ir tikiuosi, kad veiks. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| Need ATI vaizdo plokštę. Esu šiek tiek naujų | ashaiba | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 19 sausis 2009 15:22 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Vaizdo plokštė Pagalba | divindavid13 | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 8 spalis 2007 13:15 |
| Vaizdo plokštė | sam2545 | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 3 liepa 2007 09:29 |
| Temos įrankiai | |
| |