![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво ја сам нови овде и ја имати проблема са својим другим рачунаром. ЈА суђен за модернизирати на графичком картицом и ја мислим да сломи нешто, уз рачунар искључено и прикључен на графику картицу у слот експасион, и прикључен монитор у њу и ништа хаппенд, па сам уклонио картице и прикључен монитор на оригинални слот (моја картица је интегрисана) и не могу добити на екрану монитора. Покушао сам 3 различите прати и прикључен на клавијатуре. Се било ко кноткле шта би могло бити у реду са моје рачунар? рачунар покреће се фино без беепинг, ја само не могу добити на екрану монитора. |
|
| |||
| |||
| ИМ геуссинг да ВГА моду је заглави на "вањски", јер је нови видео цард. могуће поправити морате ресетирати поставке БИОС-а путем искључивања рачунара и уклањања сребрни новац целл батерија за око 5 минута па замени га поново, и надајмо се да ће функционисати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Требате АТИ графичку картицу. Ја сам нешто ново | асхаиба | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 19 јануар 2009 15:22 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Видео цард хелп | дивиндавид13 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 8 октобар 2007 13:15 |
| Видео картице | сам2545 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 3. јула 2007 09:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |