![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт я тут новий і мене виникли проблеми з моїм другом комп'ютері. Я спробував оновити відеокарту, і я думаю, я щось зламали, з комп'ютером відключити я підключений до відеокарти в expasion слот, я підключений монітор в неї і нічого не сталося, так що я вилучив карту і підключити монітор в Справжній слот (інтегрована моя картка), і я не можу отримати відображення на моніторі. Я пробував 3 різними моніторами і підключити клавіатуру. Хто-небудь знає, що може бути поганого в моєму комп'ютері? запуску комп'ютера штраф, не гудуть, я просто не можу отримати відображення на моніторі. |
|
| |||
| |||
| І. geussing що режим VGA застряг на "зовнішні" з-за новою відеокартою. щоб це виправити потрібно скинути налаштування BIOS, вимкнувши комп'ютер і видалення срібло батарею монети близько 5 хвилин, потім замінити його знову і, сподіваюся, він буде працювати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Необхідність ATI Video Card. Я кілька нових | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 6 | 19 січня 2009 15:22 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Відео карта допоможе | divindavid13 | Графічні карти & Монітори | 11 | 8 жовтня 2007 13:15 |
| Відео карта | sam2545 | Графічні карти & Монітори | 12 | 3 липня 2007 09:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |